Печени червени чушки с крема сирене, моцарела и кашкавал

Необходими продукти:
- няколко нарязани на кубчета червени чушки
- 4 супени лъжици крема сирене
- топка моцарела
- чаша настърган кашкавал
- подправки
- крутони
Начин на приготвяне:
Изсипете парчетата чушка в подходящ за печене съд, добавете крема сиренето, моцарелата, настъргания кашкавал, подправете и разбъркайте.
Изпечете ястието до златистокафяво във фурната на 180 градуса (около 20-30 минути).
Сервирайте го горещо с крутони.
*Може да използвате както сурови червени чушки, така и печени.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: adme.ru
Снимка: closetcooking.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Запечено сирене с лук и домати
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
Коментари към Печени червени чушки с крема сирене, моцарела и кашкавал