Печени червени чушки с крема сирене, моцарела и кашкавал
Необходими продукти:
- няколко нарязани на кубчета червени чушки
- 4 супени лъжици крема сирене
- топка моцарела
- чаша настърган кашкавал
- подправки
- крутони
Начин на приготвяне:
Изсипете парчетата чушка в подходящ за печене съд, добавете крема сиренето, моцарелата, настъргания кашкавал, подправете и разбъркайте.
Изпечете ястието до златистокафяво във фурната на 180 градуса (около 20-30 минути).
Сервирайте го горещо с крутони.
*Може да използвате както сурови червени чушки, така и печени.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: adme.ru
Снимка: closetcooking.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ОСЕМЧАТКА тинктура 50 мл
НовНАСЛАДА 50 мл
НовДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Вина и сирена - кое с какво?
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Тутманик
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Печени червени чушки с крема сирене, моцарела и кашкавал