Чушки с плънка от сирене, чесън и магданоз
Необходими продукти:
6 средни чушки
400 грама сирене
100 - 150 грама масло
2 - 4 скилидки чесън (или на вкус)
магданоз на вкус
Начин на приготвяне:
Отстранете опашките със семките от чушките. Направете плънка, намачквайки с вилица сиренето и добавяйки към него маслото, нарязания чесън и накълцания на ситно магданоз. Разбъркайте всичко добре и със сместа напълнете чушките. Може да използвате друга зелена подправка, ако не обичате магданоз. Сложете сол, в случай че сиренето не е солено.
Приберете чушките в хладилника за 2 - 3 часа. Преди да поднесете, нарежете ги на кръгчета с дебелина 1 - 1,5 см.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
Коментари към Чушки с плънка от сирене, чесън и магданоз