Чушки с плънка от сирене, чесън и магданоз

Необходими продукти:
6 средни чушки
400 грама сирене
100 - 150 грама масло
2 - 4 скилидки чесън (или на вкус)
магданоз на вкус
Начин на приготвяне:
Отстранете опашките със семките от чушките. Направете плънка, намачквайки с вилица сиренето и добавяйки към него маслото, нарязания чесън и накълцания на ситно магданоз. Разбъркайте всичко добре и със сместа напълнете чушките. Може да използвате друга зелена подправка, ако не обичате магданоз. Сложете сол, в случай че сиренето не е солено.
Приберете чушките в хладилника за 2 - 3 часа. Преди да поднесете, нарежете ги на кръгчета с дебелина 1 - 1,5 см.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Как влияят млякото и сиренето на чревното здраве
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
Коментари към Чушки с плънка от сирене, чесън и магданоз