Пълнени люти чушки с извара в бекон

Необходими продукти:
200 грама високомаслена извара
6 люти чушки
12 ивици бекон
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте чушките, разрежете ги на половина и почистете от семената (дръжките не отстранявайте, но разрежете и тях на половина по възможност).
Подсолете изварата (може да смесите с малко течна сметана, ако е с невисока масленост).
Напълнете половинките чушки с изварата, след което ги увийте в ивиците бекон. Може да закрепите с помощта на клечки за зъби, за да не се разваля формата.
Получените рулца подредете в тава и изпечете във фурната до образуването на златиста коричка или използвайте скара за приготвянето им.
Идеално мезе за бирата :)
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ 5 мл
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Как да спасим ястието, ако е прекалено лютиво
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
Коментари към Пълнени люти чушки с извара в бекон