Печени пилешки бутчета с кашкавал

Необходими продукти:
1 килограм пилешки бутчета
150 грама кашкавал
8 супени лъжици майонеза
3 скилидки чесън
магданоз на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на дебели парчета.
Сложете ги под кожата на всяко бутче.
Подредете в тава, подсолете на вкус.
Нарежете ситно магданоза, смесете го с майонезата, добавете намачкания чесън и разбъркайте. С тази комбинация намажете бутчетата.
Изпечете във фурната за 45 минути при 180 градуса.
Добър апетит!
Снимка: ovkuse.ru; povar.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешки рулца с плънка от топено сирене и гъби
- Пилешка яхния със спанак и картофи
- Печени бутчета в сос от кисело мляко и подправки
- Задушени бутчета на тиган с ароматни подправки
- Печени пилешки бутчета в мед и соев сос
- Пилешки бутчета със зеленчуци в буркан
- Пълнени пилешки бутчета с майонеза и чесън
- Пиле с аспержи, картофи, гъби и млечен сос
- Карамелизирани пилешки бутчета на фурна
- Пилешки бутчета с червени картофи и зелен лук
Коментари към Печени пилешки бутчета с кашкавал