Начало Хранене Рецепти Основни ястия От картофи Печени картофи с гъби, майонеза и кашкавал

Печени картофи с гъби, майонеза и кашкавал

Печени картофи с гъби, майонеза и кашкавал - изображение

Необходими продукти:

  • 8 картофа
  • 300 грама гъби
  • 1-2 глави лук
  • 250 грама майонеза
  • 300 грама кашкавал
  • черен пипер и сол
  • 30 грама масло

 

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната до 180 градуса.

Гъбите нарежете на парчета, изпържете за 5 минути на силен огън, трябва да се зачервят.

Обелените лук и картофи нарежете на плочки с дебелина не повече от 3 милиметра.

Сложете половината от картофите в подмазана с масло тава, следват лукът, гъбите и отново картофи. Всеки от слоевете подсолявайте и поръсвайте с черен пипер.

Намажете обилно с майонеза повърхността и покрийте с настърган кашкавал.

Изпечете ястието до готовност. Необходимото време варира от 40 до 60 минути и зависи от дебелината на слоевете от продуктите.

Добър апетит!

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: zhenskoe-mnenie.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияСнимкиНовиниЛюбопитноСъставкиДиетиБотаникаЛайфстайлПроизводителиПсихологияАлтернативна медицинаКлинични пътекиИсторияЗдравни съветиЛечения