Пастет от пушена сьомга с лук и магданоз
Необходими продукти:
- 12 супени лъжици безсолно масло
- 7 супени лъжици лук, нарязан на ситно
- сол кашер
- прясно смлян черен пипер
- 5 супени лъжици паста от хрян
- 340 грама пушена сьомга
- 2 супени лъжици пресен магданоз, нарязан на ситно
Начин на приготвяне:
- Разтопете 6 супени лъжици масло в малък тиган на умерен огън.
- Добавете лука, разбъркайте и покрийте с капак. Задушете го в продължение на 5 минути, докато омекне.
- Подправете със сол и прясно смлян черен пипер. Разбъркайте и го оставете да се охлади до стайна температура.
- Прибавете пастата от хрян и разбъркайте добре.
- През това време нарежете на ситно пушената сьомга и я прехвърлете в средно голяма купа.
- Добавете останалите 6 супени лъжици масло и разбъркайте добре.
- Прибавете задушения лук и отново разбъркайте. Подправете със сол и черен пипер на вкус.
- Прибавете магданоза и разбъркайте за кратко.
- Поднесете пастета от сьомга с прясно изпечен хляб, крекери, кисели краставички или друго по избор.
Приятен апетит!
Снимки: thekitchn.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
БИОФОРМ АРКТИК СЬОМГА ОМЕГА 3 капсули * 120 2359
НовЖАН Д'АРСЕЛ CAVIAR ОКОЛООЧЕН ГЕЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ХАЙВЕР 30 мл
ДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС 3398
НовЯМАМОТО НУТРИШЪН АЛФА ТЕЧ капсули * 300
БИОБАЛАНС СУПЕР АМПУЛА С DNA ГЕЛ ОТ СЬОМГА 2 мл * 10
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Сьомга с броколи, кашкавал и сметана
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Ориз със сьомга
- Пастет от маслини със сварени яйца
Коментари към Пастет от пушена сьомга с лук и магданоз