Лучен пастет с крема сирене и майонеза

Необходими продукти:
- 1 франзела
- 3 супени лъжици зехтин
- 1 глава лук
- 50 грама крема сирене (може повече)
- 2 супени лъжици майонеза
- черен пипер, чесън на прах, сол
Начин на приготвяне:
Нарежете франзелата на филийки, които намажете с мъничко зехтин и поръсете с черен пипер, чесън на прах и сол. Запечете ги във фурната до зачервяване.
Междувременно направете пастета, с който ще ги поднесете.
Обелете главата стар лук, нарежете и сложете в съда на кухненски робот/миксер. Добавете крема сиренето, 2 супени лъжици майонеза, малко смлян челен пипер и разбийте до еднородност.
Намажете готовите брускети с пастета и може да ги поръсите с настърган кашкавал преди поднасяне.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.me
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
БИОХЕРБА ЛУКОВ ШАМПОАН 270 мл
КАЛОИДОН ПЛЮС гел 30 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Пилешки дробчета с лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Левурда, мечи лук - състав, полезни свойства и противопоказания
- Зелен лук (перо) – хранителен състав и ползи за здравето
- Декоративен лук
- Облекчете синузита с лук
- Шалот, Лук шалот
Коментари към Лучен пастет с крема сирене и майонеза