Лучен пастет с крема сирене и майонеза
Необходими продукти:
- 1 франзела
- 3 супени лъжици зехтин
- 1 глава лук
- 50 грама крема сирене (може повече)
- 2 супени лъжици майонеза
- черен пипер, чесън на прах, сол
Начин на приготвяне:
Нарежете франзелата на филийки, които намажете с мъничко зехтин и поръсете с черен пипер, чесън на прах и сол. Запечете ги във фурната до зачервяване.

Междувременно направете пастета, с който ще ги поднесете.
Обелете главата стар лук, нарежете и сложете в съда на кухненски робот/миксер. Добавете крема сиренето, 2 супени лъжици майонеза, малко смлян челен пипер и разбийте до еднородност.

Намажете готовите брускети с пастета и може да ги поръсите с настърган кашкавал преди поднасяне.

Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.me
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Пилешки дробчета с лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Печен боб с лук
- Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
- Задушено пилешко с лук и моркови (на фурна)
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Свински пържоли с гъби и лук на тиган
- Облекчете синузита с лук
Коментари към Лучен пастет с крема сирене и майонеза