Паста от хрян с ябълка и сирене крема

Необходими продукти:
- 450 грама корен от пресен хрян
- 1 кисела ябълка
- 3/4 чаена чаша сирене крема
- 1 лимон, прясно изцеден
- 1 1/2 чаени лъжички сол
- 4 супени лъжици зехтин
Начин на приготвяне:
- Обелете корените хрян и ги настържете на ситно в дълбока купа.
- Обелете ябълката, почистете я от семките и настържете на ситно в същата купа.
- Добавете крема сиренето, лимоновия сок и солта. Разбъркайте.
- Поръсете със зехтина и пасирайте да гладък крем.
- Прехвърлете пастата от хрян в чисти и сухи стъклени буркани с плътно затварящ се капак. Съхранявайте в хладилник.
Приятен апетит!
Снимка: dishmaps.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕСПИТОНИН разтвор 100 мл ПАШКУЛЕВ
СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРК
ХРЯН + ЧЕСЪН + ВИТАМИН С + ЦИНК капсули * 30 VIRIDIAN
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА ОТ ХРЯН 50 мл
ВИРОНАЛ капки 30 мл ENERGY GROUP
МАСАЖЕН КРЕМ С ПРОПОЛИС 100 мл АУРИМЕТРИЯ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Класическa рецептa за домашен кетчуп
- Сос Бъфало
- Сладък сос чили
- Сос от топено сирене със сметана и кашкавал
- Японски хрян, Уасаби, Васаби
- Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
- Пилешки дробчета с чесън и лук в ароматен сос
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
Коментари към Паста от хрян с ябълка и сирене крема