Моркови с хрян и ябълки

Необходими продукти:
500 грама моркови
500 грама ябълки
500 грама хрян
2 супени лъжици олио
2 чаени чаши вода
2 равни супени лъжици захар
2 супени лъжици сол (с връх)
1 чаена чаша оцет (9%)
Начин на приготвяне:
Измийте и обелете морковите, ябълките и хряна. Настържете на едро ренде, смесете ги старателно и разпределете комбинацията в 2 еднолитрови предварително подготвени буркана. Направете марината от водата, захарта, солта и оцета. Налейте я в бурканите и добавете във всеки от тях по 1 супена лъжица олио. Покрийте съдовете с капаци и стерилизирайте в продължение на 10 минути. След това затворете капаците и оставете салата да изстива.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
ОЛИМП ЛАБС НЕРКАМИН капсули * 30
РЕСПИТОНИН разтвор 100 мл ПАШКУЛЕВ
СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРК
ХРЯН + ЧЕСЪН + ВИТАМИН С + ЦИНК капсули * 30 VIRIDIAN
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА ОТ ХРЯН 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Диета с ябълки за 7 дни
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Направете си красив свещник от буркан, украсен с есенни листа
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Шест начина за стерилизиране на бурканите
- Консервирана царевица (кочани)
- Звездната (звездовидна) ябълка - полезни свойства
- Печени ябълки с овесени ядки, орехи, стафиди, мед и канела
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
Коментари към Моркови с хрян и ябълки