Бобена разядка със зеленчуци, чесън и лук

Необходими продукти:
500 грама моркови
1 килограм боб
1 килограм чушки
2 килограма домати
1 връзка магданоз
3 супени лъжици сол
1 чаена чаша чесън
500 грама лук
2 люти чушки
1 чаена чаша растително олио
1 чаена лъжица оцетна есенция 70%
Начин на приготвяне:
Залейте боба за една нощ с вода, след това сварете до готовност.
Нарежете тънко лука и чушките, морковите настържете и задушете зеленчуците в олио за около 20 минути.
Смелете доматите заедно с лютите чушки, чесъна и магданоза.
След това смесете задушените зеленчуци с ароматната доматена комбинация, добавете към боба. Сложете солта и оцетната есенция и задушете всички продукти за 15 минути.
Горещата разядка разпределете в стерилизирани буркани и затворете. Увийте в одеяло и оставете да престоят така 12 часа.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Бобови култури/варива
- Употреба на чесъна в Аюрведа
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Див морков
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Салата с нахут, мента, репички, сирене и зеленчуци
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Лечебни ползи от чесън
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Зеленчукова салата с маслинова паста и извара
Коментари към Бобена разядка със зеленчуци, чесън и лук