Бобена разядка със зеленчуци, чесън и лук
Необходими продукти:
500 грама моркови
1 килограм боб
1 килограм чушки
2 килограма домати
1 връзка магданоз
3 супени лъжици сол
1 чаена чаша чесън
500 грама лук
2 люти чушки
1 чаена чаша растително олио
1 чаена лъжица оцетна есенция 70%
Начин на приготвяне:
Залейте боба за една нощ с вода, след това сварете до готовност.
Нарежете тънко лука и чушките, морковите настържете и задушете зеленчуците в олио за около 20 минути.
Смелете доматите заедно с лютите чушки, чесъна и магданоза.
След това смесете задушените зеленчуци с ароматната доматена комбинация, добавете към боба. Сложете солта и оцетната есенция и задушете всички продукти за 15 минути.
Горещата разядка разпределете в стерилизирани буркани и затворете. Увийте в одеяло и оставете да престоят така 12 часа.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ СПАНАК ЯХНИЯ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Бобови култури/варива
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ползи и вреди на червения лук
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Чипс от моркови на фурна
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как и колко да варим различните зеленчуци
Коментари към Бобена разядка със зеленчуци, чесън и лук