Мариновани пълнени патладжани

Необходими продукти:
1 килограм патладжани (малки недоузрели)
100 грама чушки
200 грама моркови
100 грама магданоз (корен)
1 глава чесън
2 грама смлян лют пипер
100 грама копър
оцет (5%)
сол
Начин на приготвяне:
Махнете дръжките на патладжаните, издълбайте част от вътрешността (около 3/4 от дължината) и сложете да се варят в продължение на 5 минути в подсолена вода, след което притиснете с някаква тежест и оставете за 8 - 12 часа. Направете плънка от нарязаните чушки, моркови, магданоз, копър и чесън, овкусете със сол и пипер, разбъркайте. С тази смес напълнете патладжаните, подредете ги в буркани, залейте с оцет и след 6 - 7 ароматните патладжани са готови за консумация.
Съхранявайте на студено място.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Див морков
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Консервиран зелен грах
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Патладжан
- 10 грешки при отглеждането на патладжан, които не бива да допускаме
- Шест начина за стерилизиране на бурканите
Коментари към Мариновани пълнени патладжани