Панирано свинско с доматено пюре и кашкавал

Необходими продукти:
- 700 грама свинско месо (може друго, ако предпочитате)
- 3 яйца
- 40 грама доматено пюре
- 50 грама кашкавал
- 70 грама брашно
- копър и/или магданоз
- индийско орехче, сол, черен пипер и други подправки, които обичате
Начин на приготвяне:
Избраното месо нарежете на порции, които начукайте. Подправете всяка с малко сол и смлян черен пипер.
Магданоза/копъра накълцайте, кашкавала настържете (използвайте ситно ренде). Добавете ги към яйцата (оставете малко от кашкавала), сложете доматеното пюре и разбъркайте.
Смесете 30 грама от брашното с предпочитани подправки и оваляйте всяко парче месо в сухата смес.
Потопете в яйчено-кашкавалената комбинация и изпържете в олио.
Когато месото е готово, извадете го от тигана, поръсете с останалите кашкавал, зелени подправки и да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: fotorecept.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско с домати и лук на фурна
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Пържено свинско със стар лук
- Свинско с гъби в сметана
- Свинско бон филе с гъби
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
Коментари към Панирано свинско с доматено пюре и кашкавал