Панирани хапки моцарела
Необходими продукти:
- 2 яйца
- 50 грама брашно
- 100 грама галета
- 15 топчета моцарела
- зехтин
Начин на приготвяне:
Пригответе си три купички. В едната разбийте яйцата, във втората изсипете галетата, а третата е за брашното.
Оваляйте топчетата моцарела първо в брашното, след това потопете в яйцата и завършете панировката с галетата.
Изпържете ги в достатъчно количество нагорещен зехтин и извадете върху хартия, за да може тя да поеме излишната мазнина.
По повърхността на хапките ще се образува златиста хрупкава коричка, а вътрешността им ще бъде нежна и вкусна.
Поднесете предястието с любим сос.
Добър апетит!
Източник: vashpovar.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Сладкиш кадаиф с моцарела и медено-лимонов сироп
- С какви плодове се съчетават различните видове сирена?
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Морски костур с горчица в орехова панировка
- Направете смес за паниране по 7 начина
- Запечен хляб с моцарела, масло и зелени подправки
- Моцарела
Коментари към Панирани хапки моцарела