Панирани пилешки пържоли
Необходими продукти:
3 парчета пилешко филе
1 яйце
1 супена лъжица брашно
1 супена лъжица майонеза
3 скилидки чесън
къри, смлян черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете яйцата, брашното и майонезата, добавете намачканите скилидки чесън и сложете подправки на вкус.
Начукайте пилешкото филе и го нарежете на парчета. След това потопете в панировката и изпържете в тиган с нагорещена мазнина по 4-5 минути от всяка страна.
Добър апетит!
Снимка: namnamra.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пилешки руладини в бекон с гъби, топено сирене и кисели краставички
Коментари към Панирани пилешки пържоли