Панирани пилешки пържоли

Необходими продукти:
3 парчета пилешко филе
1 яйце
1 супена лъжица брашно
1 супена лъжица майонеза
3 скилидки чесън
къри, смлян черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете яйцата, брашното и майонезата, добавете намачканите скилидки чесън и сложете подправки на вкус.
Начукайте пилешкото филе и го нарежете на парчета. След това потопете в панировката и изпържете в тиган с нагорещена мазнина по 4-5 минути от всяка страна.
Добър апетит!
Снимка: namnamra.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пилешки гърди с фурми
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Пълнени камби с пилешко филе и моцарела
- Пълнени домати с пилешко филе и кашкавал
- Пържоли от пиле с гъби и марсала
- Маринована свинска пържола
- Запеканка от пълнени домати с пилешки гърди в сметанов сос
- Свински пържоли с билков сос на тиган
- Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър
- Картофени хармоники
Коментари към Панирани пилешки пържоли