Панирани печени чушки с плънка от кашкавал
Необходими продукти:
6 зелени чушки за пълнене
150 грама кашкавал
2 яйца
1/2 чаена чаша брашно
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Изпечете чушките във фурната, сложете ги в найлонов пакет за известно време, след това ги обелете, без да махате опашките.
Направете по един разрез по дължината на печените зеленчуци и отстранете внимателно
семената. Нарежете кашкавала на тънки парчета, с които напълнете чушките през разрезите. Може да закрепите отвора с помощта на клечка за зъби.
Отделете жълтъците от белтъците. Разбийте ги поотделно, като към белтъците добавете щипка сол и разбийте на пяна. След това ги смесете.
Налейте олио в дълбок съд, количеството му да бъде 2 сантиметра от дъното. Оваляйте чушките в брашно, потопете в яйцата и след това изпържете в нагорещената мазнина.
Добър апетит!
Снимки: vsyasol.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
- Пържени чушки с чесън и магданоз
Коментари към Панирани печени чушки с плънка от кашкавал