Панирани банани с авокадо сос
Необходими продукти:
- 2 зелени банана
- зехтин за пържене
- сол
- 3 яйца
- 1 чаена чаша брашно
- щипка захар
- 30 милилитра бира
за соса
- 1 авокадо
- 200 грама майонеза
- лимонов сок
- сол, черен пипер
- 1 скилидка чесън, пресована
Начин на приготвяне:
Сложете бананите за половин час в камера, обелете и нарежете. Разбийте яйцата, подсолете и прибавете брашното, бирата и захарта. Разбъркайте, загрейте мазнина и потопете в пастата всяко резенче банан.
Изпържете, отцедете и охладете. Почистете авокадото, издълбайте вътрешността с помощта на лъжица и я сложете в купата на блендер. Прибавете майонезата, лимоновия сок и чесъна.
Подсолете, овкусете с черен пипер и разбийте до хомогенност. Поднесете панираните бананови кръгчета, гарнирани с ароматния авокадов сос.
Добър апетит!
Източник: juanitaideas.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИКТОРИЯ БЮТИ SPOONFUL ШИЙТ МАСКА ЗА ЛИЦЕ 3-ДНЕВНА ВЪЛШЕБНА ГРИЖА 20 мл * 3 0776303
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ АСОРТИ С БАНАНИ 190 г
НЕЙЧЪРС ПЛЮС SOURCE OF LIFE GOLD МУЛТИВИТАМИНИ 236 мл
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ПРОМОНЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД ГОЛД АСОРТИ дъвчащи таблетки * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Банан
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Бананите – причиняват или облекчават запека
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Панирани топченца катък
Коментари към Панирани банани с авокадо сос