Панирани банани с авокадо сос

Необходими продукти:
- 2 зелени банана
- зехтин за пържене
- сол
- 3 яйца
- 1 чаена чаша брашно
- щипка захар
- 30 милилитра бира
за соса
- 1 авокадо
- 200 грама майонеза
- лимонов сок
- сол, черен пипер
- 1 скилидка чесън, пресована
Начин на приготвяне:
Сложете бананите за половин час в камера, обелете и нарежете. Разбийте яйцата, подсолете и прибавете брашното, бирата и захарта. Разбъркайте, загрейте мазнина и потопете в пастата всяко резенче банан.
Изпържете, отцедете и охладете. Почистете авокадото, издълбайте вътрешността с помощта на лъжица и я сложете в купата на блендер. Прибавете майонезата, лимоновия сок и чесъна.
Подсолете, овкусете с черен пипер и разбийте до хомогенност. Поднесете панираните бананови кръгчета, гарнирани с ароматния авокадов сос.
Добър апетит!
Източник: juanitaideas.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИКТОРИЯ БЮТИ SPOONFUL ШИЙТ МАСКА ЗА ЛИЦЕ 3-ДНЕВНА ВЪЛШЕБНА ГРИЖА 20 мл * 3
СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН прах неовкусен 1кг НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОХИП БИО ПЮРЕ КАЙСИИ С БАНАН 125 г
СЕВЪН ДЕЙС ХИДРОГЕЛ ПАЧОВЕ ПОЗИТИВЕН ВТОРНИК 2.5 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПУНШ ЧЕРЕШОВА ЛИМОНАДА прах 300 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Отглеждане на авокадо
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Десет храни и напитки, които забавят стареенето
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Банан
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
Коментари към Панирани банани с авокадо сос