Панирано авокадо

Необходими продукти:
2 броя узряло, но не прекалено меко авокадо
50 грама брашно
2 яйца
100 грама галета
морска сол
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с малко сол. В отделен подходящ съд изсипете брашното, а в трети - галетата.
Обелете авокадото, нарежете по дължина на 8 парчета, които първо оваляйте в брашното, след това потопете в разбитите яйца и накрая сложете в галетата.
Изпържете в дълбока тенджера с голямо количество добре сгорещено олио или използвайте фритюрник.
Добър апетит!
Снимка: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНО МЛЯКО ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ИРИС 150 мл
БИСТРОНГ ИНТИМЕН ГЕЛ 250 мл
ЕТНА БИО КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 50 мл
НовФЛОРАНС НЕЙЧЪР ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ С ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ 50 мл
Нов ПРОМОЕЛЕА КРЕМ - БОЯ ЗА КОСА 44 / 26 ВИОЛЕТ ИНТЕНЗ
МУСТЕЛА BUBBLE BATH ПЯНА ЗА ВАНА ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Авокадово масло или зехтин – кое е по-полезно за здравето
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Енергийна салата с киноа и чиа
- Шест храни, които нормализират хормоналната система (+ рецепти) - Трета част
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Авокадо
- Панирани пилешки дробчета с корнфлейкс
Коментари към Панирано авокадо