Панирано авокадо
Необходими продукти:
2 броя узряло, но не прекалено меко авокадо
50 грама брашно
2 яйца
100 грама галета
морска сол
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с малко сол. В отделен подходящ съд изсипете брашното, а в трети - галетата.
Обелете авокадото, нарежете по дължина на 8 парчета, които първо оваляйте в брашното, след това потопете в разбитите яйца и накрая сложете в галетата.
Изпържете в дълбока тенджера с голямо количество добре сгорещено олио или използвайте фритюрник.
Добър апетит!
Снимка: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЖАН Д'АРСЕЛ БОГАТ УСПОКОЯВАЩ КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 50 мл
БОДИ БУУМ БЕЙСИК ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА СУХА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 50 мл
НУРС БИЛКОВ ПЕТМЕЗ С РОЖКОВ 400 г
СЕБА МЕД НОЩЕН КРЕМ ЗА СУХА КОЖА 50 мл
ЕЛЕА КРЕМ - БОЯ ЗА КОСА 5 / 56 МАХАГОН
МУСТЕЛА ХИДРА СТИК С КОЛД КРЕМ 9.2 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Тридневна диета с авокадо
- Пълнени яйца с авокадо
- Салата от авокадо с чери домати и лук
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Авокадово масло или зехтин – кое е по-полезно за здравето
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
Коментари към Панирано авокадо