Панирано авокадо

Необходими продукти:
2 броя узряло, но не прекалено меко авокадо
50 грама брашно
2 яйца
100 грама галета
морска сол
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с малко сол. В отделен подходящ съд изсипете брашното, а в трети - галетата.
Обелете авокадото, нарежете по дължина на 8 парчета, които първо оваляйте в брашното, след това потопете в разбитите яйца и накрая сложете в галетата.
Изпържете в дълбока тенджера с голямо количество добре сгорещено олио или използвайте фритюрник.
Добър апетит!
Снимка: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНО МЛЯКО ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ АКАЦИЯ 150 мл
НЕИСС МАТИРАЩ И БАЛАНСИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
МУСТЕЛА МОКРИ КЪРПИ С ПАРФЮМ * 60
ВИКТОРИЯ БЮТИ СКРАБ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО ШОКОЛАД 400 г
МУСТЕЛА BUBBLE BATH ПЯНА ЗА ВАНА ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА 200 мл
ЕЛЕА КРЕМ - БОЯ ЗА КОСА 8 / 3 ЗЛАТНО РУС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Десет храни и напитки, които забавят стареенето
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Панирани тиквички с шунка, кашкавал и сирене
- Енергийна салата с киноа и чиа
Коментари към Панирано авокадо