Панирано авокадо

Необходими продукти:
2 броя узряло, но не прекалено меко авокадо
50 грама брашно
2 яйца
100 грама галета
морска сол
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с малко сол. В отделен подходящ съд изсипете брашното, а в трети - галетата.
Обелете авокадото, нарежете по дължина на 8 парчета, които първо оваляйте в брашното, след това потопете в разбитите яйца и накрая сложете в галетата.
Изпържете в дълбока тенджера с голямо количество добре сгорещено олио или използвайте фритюрник.
Добър апетит!
Снимка: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБА МЕД КРЕМ ЗА ОЧИ Q 10 15 мл
ЕЛЕА КРЕМ - БОЯ ЗА КОСА 5 / 22 ТЪМЕН МАХАГОН
ЙОН КА AGE DEFENSE ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА СУХА И МНОГО СУХА КОЖА 50 мл
Безплатна доставка за България!СТИКС КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С БИО АВОКАДО ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА 50 мл
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНО МЛЯКО ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ТЕМЕНУЖКА 150 мл
БИОФРЕШ ROSE OF BULGARIA СТЯГАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО 300 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Панирани зелени домати
- Авокадово масло или зехтин – кое е по-полезно за здравето
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Как да си засадите авокадо от костилка
Коментари към Панирано авокадо