Панирано авокадо
Необходими продукти:
2 броя узряло, но не прекалено меко авокадо
50 грама брашно
2 яйца
100 грама галета
морска сол
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с малко сол. В отделен подходящ съд изсипете брашното, а в трети - галетата.
Обелете авокадото, нарежете по дължина на 8 парчета, които първо оваляйте в брашното, след това потопете в разбитите яйца и накрая сложете в галетата.
Изпържете в дълбока тенджера с голямо количество добре сгорещено олио или използвайте фритюрник.
Добър апетит!
Снимка: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРСЕЛМЕД БОГАТ ДЕРМАЛЕН КРЕМ 50 мл.
Безплатна доставка за България!ЕЛЕА КРЕМ - БОЯ ЗА КОСА 5 / 56 МАХАГОН
МАКСИМАЛНА КРАСОТА ОРГАНИК ОМЕГА КОМПЛЕКС 200 мл VIRIDIAN
КОСНАТЮР КРЕМ ЗА РЪЦЕ С ЛАЙКА И НАТУРАЛНИ СОЛИ 75 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ СКРАБ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО ШОКОЛАД 400 г 0771252
ФАРМОНА РАДИКАЛ ЛАМИНИРАЩА ТЕРАПИЯ ЗА БЛЯСЪК ПРИ УВРЕДЕНА И ЦЪФТЯЩА КОСА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Отглеждане на авокадо
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Авокадо
- Ядката на авокадото е най-полезната част от плода
- Панирани зелени домати
- Панирани топченца катък
- Как да си засадите авокадо от костилка
Коментари към Панирано авокадо