Палачинки от цвекло с плънка от рикота

Необходими продукти:
120 милилитра прясно мляко
120 грама сварено червено цвекло
90 грама брашно
1 яйце
2 скилидки чесън
1 супена лъжица зехтин
1/4 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
В съда на блендер смесете цвеклото с яйцето, налейте прясното мляко, сложете скилидките чесън, 1 лъжица зехтин и малко сол. Разбийте всичко добре и тогава прибавете брашното.
Изпечете 2 палачинки в нагорещен тиган за около 2 минути от всяка страна. Когато се охладят, сложете по повърхността им сирене рикота (може извара или друга предпочитана плънка, стига да не е мокра) и навийте рула. Нарежете ги на парчета с дебелина около 2 сантиметра и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ДЕТОКС 120 г БИОТИКА
НУТРАВИТА СУПЕР ГРИЙНС КОМПЛЕКС 210 г
НовДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
НовЧАЙ ЛИТЪЛ БЕЪР ЗА ДЕЦА 160 г
ФЕМИФАЙН ЖЕЛЯЗО капсули * 60
НовАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Палачинки без яйца
- Тутманик
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Палачинките на баба
- Палачинки със суроватка вместо мляко
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
- Ябълкова пита с кисело мляко
Коментари към Палачинки от цвекло с плънка от рикота