Палачинки от цвекло с плънка от рикота

Необходими продукти:
120 милилитра прясно мляко
120 грама сварено червено цвекло
90 грама брашно
1 яйце
2 скилидки чесън
1 супена лъжица зехтин
1/4 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
В съда на блендер смесете цвеклото с яйцето, налейте прясното мляко, сложете скилидките чесън, 1 лъжица зехтин и малко сол. Разбийте всичко добре и тогава прибавете брашното.
Изпечете 2 палачинки в нагорещен тиган за около 2 минути от всяка страна. Когато се охладят, сложете по повърхността им сирене рикота (може извара или друга предпочитана плънка, стига да не е мокра) и навийте рула. Нарежете ги на парчета с дебелина около 2 сантиметра и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ EAA (ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ) 200 г ОВКУСЕН
ОСТРОВИТ ЕЛЕКТРОЛИТИ ПОРТОКАЛ ефервесцентни таблетки * 20
НовСУОНСЪН БЯЛ ТРЪН, ГЛУХАРЧЕ И КЪДРАВ ЛАПАД капсули * 120
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
АСТЕНОР СПОРТ GO гъми * 15
НовАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Палачинки без яйца
- Корейски палачинки със зелен лук
- Домашно пълнозърнесто тесто за пица
- Царевичен хляб с кашкавал и зелен лук
- Хрупкави домашни солети
- Гулаб Джамун
- Солени палачинки с лапад, сирене и копър
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Тутманик
- Палачинки от киноа с малиново сладко
Коментари към Палачинки от цвекло с плънка от рикота