Палачинки от цвекло с плънка от рикота
Необходими продукти:
120 милилитра прясно мляко
120 грама сварено червено цвекло
90 грама брашно
1 яйце
2 скилидки чесън
1 супена лъжица зехтин
1/4 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
В съда на блендер смесете цвеклото с яйцето, налейте прясното мляко, сложете скилидките чесън, 1 лъжица зехтин и малко сол. Разбийте всичко добре и тогава прибавете брашното.
Изпечете 2 палачинки в нагорещен тиган за около 2 минути от всяка страна. Когато се охладят, сложете по повърхността им сирене рикота (може извара или друга предпочитана плънка, стига да не е мокра) и навийте рула. Нарежете ги на парчета с дебелина около 2 сантиметра и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРТЕМИС БИО ЧАЙ ОТ СВЕЖИ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ филтър * 15
ОСТРОВИТ EAA (ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ) 200 г ОВКУСЕН
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОВИ-ШЕЙП ВИ-СТОРМ ЛЕДЖЪНД 360 г
ПЮР НУТРИШЪН БЛЕК ДЖАК прах * 600 г
Безплатна доставка за България!КАЛИВИТА ОКЕАН 21 разтвор 946 мл
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Палачинки без яйца
- Тутманик
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Бързи питки без месене
Коментари към Палачинки от цвекло с плънка от рикота