Палачинки от цвекло с плънка от рикота
Необходими продукти:
120 милилитра прясно мляко
120 грама сварено червено цвекло
90 грама брашно
1 яйце
2 скилидки чесън
1 супена лъжица зехтин
1/4 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
В съда на блендер смесете цвеклото с яйцето, налейте прясното мляко, сложете скилидките чесън, 1 лъжица зехтин и малко сол. Разбийте всичко добре и тогава прибавете брашното.
Изпечете 2 палачинки в нагорещен тиган за около 2 минути от всяка страна. Когато се охладят, сложете по повърхността им сирене рикота (може извара или друга предпочитана плънка, стига да не е мокра) и навийте рула. Нарежете ги на парчета с дебелина около 2 сантиметра и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОКЕЪР КЛЕНЗ НУТРИ КОМПЛЕКС ЗА ПРОЧИСТВАНЕ прах 120 г
КАЛИВИТА ОКЕАН 21 разтвор 946 мл
Безплатна доставка за България!ХАЙЪР НЕЙЧЪР МАГНЕЗИЙ ефервесцентни таблетки * 20
ОСТРОВИТ КОЛАГЕН + ВИТАМИН C вкус МАЯМИ ВАЙБС 400 г
НовСУОНСЪН БЯЛ ТРЪН, ГЛУХАРЧЕ И КЪДРАВ ЛАПАД капсули * 120 SW1707
ПРОМОЧАЙ ЛИТЪЛ БЕЪР ЗА ДЕЦА 160 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Палачинки без яйца
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Рецепти за палачинки с царевично брашно
- Тутманик
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Креп Сюзет - френски десерт от палачинки фламбе с портокалово-конячен сос
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Тесто за най-вкусните пици и мекици
Коментари към Палачинки от цвекло с плънка от рикота