Пълнено цвекло с кафяв ориз и маслини
Необходими продукти:
2 глави сварено червено цвекло
1 чаена чаша сварен кафяв ориз
1 домат
1 сварено яйце
6 маслини
1 супена лъжица зехтин
1/2 лимон
Начин на приготвяне:
Сварете целите глави цвекло, обелете ги и с помощта на лъжица издълбайте вътрешната им част, за да се получат "купички".
Сварете ориза, към него прибавете нарязаните домат, маслини, свареното яйце и подправете плънката със зехтин и прясно изцеден лимонов сок.
Разпределете сместа в зеленчуковите "съдове" и приберете в хладилника за 15 минути.
Ястието е готово. Може да поднесете като гарнитура, предястие или основно.
Добър апетит!
Снимка: koolinar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД МИКС ОТ ЗЕЛЕНИ ХРАНИ таблетки * 90
ЕНЕКТА ХИДРАТИРАЩ КРЕМ С КАНАБИДИОЛ 50 мл
ВИ-ШЕЙП ВИ-СТОРМ ЛЕДЖЪНД 360 г
ЧАЙ ДЕТОКС 120 г БИОТИКА
ЯМАМОТО НУТРИШЪН ШУРАХАН 200 г
Безплатна доставка за България!ТЕРАНОВА ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ КОМПЛЕКС капсули * 50
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Оризови спагети
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Как да си приготвите оризово брашно?
Коментари към Пълнено цвекло с кафяв ориз и маслини