Пълнено цвекло с кафяв ориз и маслини

Необходими продукти:
2 глави сварено червено цвекло
1 чаена чаша сварен кафяв ориз
1 домат
1 сварено яйце
6 маслини
1 супена лъжица зехтин
1/2 лимон
Начин на приготвяне:
Сварете целите глави цвекло, обелете ги и с помощта на лъжица издълбайте вътрешната им част, за да се получат "купички".
Сварете ориза, към него прибавете нарязаните домат, маслини, свареното яйце и подправете плънката със зехтин и прясно изцеден лимонов сок.
Разпределете сместа в зеленчуковите "съдове" и приберете в хладилника за 15 минути.
Ястието е готово. Може да поднесете като гарнитура, предястие или основно.

Добър апетит!
Снимка: koolinar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД МИКС ОТ ЗЕЛЕНИ ХРАНИ таблетки * 90
ЧАЙ ДЕТОКС 120 г БИОТИКА
ФЕМИФАЙН ЖЕЛЯЗО капсули * 60
ОСТРОВИТ EAA (ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ) 200 г ОВКУСЕН
ЧАЙ ЛИТЪЛ БЕЪР ЗА ДЕЦА 160 г
ЧИПС ЦВЕКЛО С МОРСКА СОЛ 18 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Огретен от тиквички с ориз
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Ориз с лук и масло
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Оризът ще е по-малко калоричен, ако се изстудява след готвене
- Пълнени постни чушки
Коментари към Пълнено цвекло с кафяв ориз и маслини