Омлет с шунка, домати и кашкавал в хлебче

Необходими продукти:
- 2 питки за хамбургери или други подходящи хлебчета
- 2 резена шунка
- 2 яйца
- 2 резена домат
- кашкавал за поръсване на ястието
- зелени и други подправки по избор и на вкус
Начин на приготвяне:
Отрежете горната част на питките и издълбайте меката им вътрешност.
На дъното на оформилите се хлебни купички сложете по парче шунка и домат.
Върху тях изсипете разбитите яйца и подправете на вкус.
Изпечете омлетите във фурната за 25-30 минути при температура от 160-180 градуса.
Когато са готови, поръсете с настърган кашкавал. Той ще разтопи върху горещите яйца или върнете за кратко във фурната, ако желаете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: ivona.bigmir.net
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет с кисело мляко и зеленчуци
- Омлет с чушки, домати и чесън
- Омлет с елда, кашкавал и зелен лук
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Омлет от нахут (без яйца)
- Омлет със зеленчуци
- Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Омлет със скариди и домати
Коментари към Омлет с шунка, домати и кашкавал в хлебче