Омлет с пилешко, лук и соев сос
Необходими продукти:
300 грама пилешко филе
100 грама стар лук
6 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици захар
3 яйца
1 супена лъжица прясно мляко
1 супена лъжица нарязан зелен лук
1 супена лъжица накълцан копър
Начин на приготвяне:
Нарежете лука на тънки полукръгчета.
Филето измийте и нарежете на парчета със средна големина.
Сгорещете соевия сос в тиган и изсипете лука. Поръсете със захар и разбъркайте. След 2-3 минути пържене сложете пилешкото, отново разбъркайте, затворете съда с капак и оставете продуктите да се задушават за 4-5 минути.
Яйцата разбийте с лъжица прясно мляко и залейте с тях съдържанието на тигана.
Пригответе омлета под капак за около 5 минути. Поднесете го с нарязани зелен лук и копър.
До ви е вкусно!
Снимка: calorizator.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет от нахут (без яйца)
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Омлет с прясно мляко
- Омлет с кисело мляко и зеленчуци
- Омлет с прясно зеле
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Оризови мечета под одеяло от омлет
- Отворен омлет с кейл, зелен лук и домати
- Омлет с кайма и магданоз
Коментари към Омлет с пилешко, лук и соев сос