Омлет с крема сирене, кашкавал и бекон на фурна
Необходими продукти:
- 3-4 яйца
- 1/3 чаена чаша прясно мляко
- 50 грама кашкавал
- 30 грама крема сирене
- 3 ивици бекон
- 1/2 чаена лъжица сол
- 1 чушка халапеньо
Начин на приготвяне:
Разбийте 3-4 яйца в удобен съд. Налейте прясното мляко (или течна сметана), подправете на вкус.
След това добавете настъргания кашкавал и предварително изпържения бекон, нарязан на малки парчета.
Разбъркайте и прехвърлете сместа в подходяща форма. Добавете крема сиренето на парченца, сложете и кръгчета чушка халапеньо.
Изпечете омлета във фурната на средна температура от 180 градуса. След около 20 минути ястието ще бъде готово.
Разбира се, с плънката може да експериментирате и да използвате любими комбинации от продукти (изпържени гъби, пресни зеленчуци, ситно нарязан колбас или друго).
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.me
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Омлет Пуляр
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Омлет с пилешко месо
- Омлет с кайма и магданоз
- Омлет от нахут (без яйца)
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Шоколадов омлет с банани
- Омлет със зеленчуци по испански
- Омлет пица Пеперони
Коментари към Омлет с крема сирене, кашкавал и бекон на фурна