Омлет с крема сирене, кашкавал и бекон на фурна
Необходими продукти:
- 3-4 яйца
- 1/3 чаена чаша прясно мляко
- 50 грама кашкавал
- 30 грама крема сирене
- 3 ивици бекон
- 1/2 чаена лъжица сол
- 1 чушка халапеньо
Начин на приготвяне:
Разбийте 3-4 яйца в удобен съд. Налейте прясното мляко (или течна сметана), подправете на вкус.
След това добавете настъргания кашкавал и предварително изпържения бекон, нарязан на малки парчета.

Разбъркайте и прехвърлете сместа в подходяща форма. Добавете крема сиренето на парченца, сложете и кръгчета чушка халапеньо.

Изпечете омлета във фурната на средна температура от 180 градуса. След около 20 минути ястието ще бъде готово.

Разбира се, с плънката може да експериментирате и да използвате любими комбинации от продукти (изпържени гъби, пресни зеленчуци, ситно нарязан колбас или друго).
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povar.me
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет от нахут (без яйца)
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Омлет с прясно мляко
- Омлет с кисело мляко и зеленчуци
- Омлет с прясно зеле
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Оризови мечета под одеяло от омлет
- Отворен омлет с кейл, зелен лук и домати
- Омлет с кайма и магданоз
Коментари към Омлет с крема сирене, кашкавал и бекон на фурна