Омлет с брашно, магданоз и чесън

Необходими продукти:
8 яйца
4 супени лъжици брашно
4 скилидки чесън
сол, вода, магданоз и зехтин - на вкус
Начин на приготвяне:
Чукнете и разбийте яйцата в купа, оставете за няколко минути.
След това постепенно прибавете брашното, бъркайки непрекъснато, за да не се образуват бучки.
Налейте малко вода, консистенцията не трябва да бъде прекалено гъста.
В нея изсипете ситно нарязаните пресен магданоз и скилидките чесън, разбъркайте.
Изпечете омлет в нагорещен тиган, подмазан със зехтин.
Може да поднесете ястието с бекон и/или салата от домати.
Добър апетит!
Снимки: eda.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет с чери домати и моцарела
- Омлет с печурки и лук
- Омлет с чушки, домати и чесън
- Омлет с ориз по японски
- Омлет с киселец, извара и кашкавал
- Омлет със сьомга, кашкавал и домати
- Топла зеленчукова салата с омлет и гъби
- Яйчена палачинка с кашкавал (омлет)
- Омлет с тиквички на фурна
- Летен омлет с домати и кашкавал
Коментари към Омлет с брашно, магданоз и чесън