Омлет с брашно, магданоз и чесън

Необходими продукти:
8 яйца
4 супени лъжици брашно
4 скилидки чесън
сол, вода, магданоз и зехтин - на вкус
Начин на приготвяне:
Чукнете и разбийте яйцата в купа, оставете за няколко минути.
След това постепенно прибавете брашното, бъркайки непрекъснато, за да не се образуват бучки.
Налейте малко вода, консистенцията не трябва да бъде прекалено гъста.
В нея изсипете ситно нарязаните пресен магданоз и скилидките чесън, разбъркайте.
Изпечете омлет в нагорещен тиган, подмазан със зехтин.
Може да поднесете ястието с бекон и/или салата от домати.
Добър апетит!
Снимки: eda.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет с пилешко месо
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет с прясно зеле
- Омлет с гъби и зеленчуци
- Яйчено руло с топено сирене и чесън
- Омлет с шунка, домати и кашкавал
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Омлет от нахут (без яйца)
- Омлет с хляб и кашкавал
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
Коментари към Омлет с брашно, магданоз и чесън