Омлет с брашно, магданоз и чесън
Необходими продукти:
8 яйца
4 супени лъжици брашно
4 скилидки чесън
сол, вода, магданоз и зехтин - на вкус
Начин на приготвяне:
Чукнете и разбийте яйцата в купа, оставете за няколко минути.

След това постепенно прибавете брашното, бъркайки непрекъснато, за да не се образуват бучки.

Налейте малко вода, консистенцията не трябва да бъде прекалено гъста.

В нея изсипете ситно нарязаните пресен магданоз и скилидките чесън, разбъркайте.

Изпечете омлет в нагорещен тиган, подмазан със зехтин.
Може да поднесете ястието с бекон и/или салата от домати.

Добър апетит!
Снимки: eda.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет от нахут (без яйца)
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Омлет с прясно мляко
- Омлет с кисело мляко и зеленчуци
- Омлет с прясно зеле
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Оризови мечета под одеяло от омлет
- Отворен омлет с кейл, зелен лук и домати
- Омлет с кайма и магданоз
Коментари към Омлет с брашно, магданоз и чесън