Омлет със сос

Необходими продукти:
2 яйца
100 мл прясно мляко
парче сирене (кашкавал)
1 домат
черен пипер
сол
магданоз
За соса:
50 мл майонеза
50 мл кетчуп
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата в подходящ съд, към тях прибавете сиренето и домата (или кашкавала), нарязани на парчета, млякото, сол, пипер. Разбъркайте до получаването на еднородна смес. Нагрейте тигана и изпечете омлет (около 2 минути). Полейте го със сос, приготвен от майонезата и кетчупа.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет с кисело мляко и зеленчуци
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет с чушки, домати и чесън
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Омлет на фурна с пилешко и моцарела
- Омлет с домати, чесън и джинджифил
- Омлет с царевица и сос болонезе
- Картофен омлет с пилешко и кашкавал
- Омлет със сьомга, кашкавал и домати
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
Коментари към Омлет със сос