Омлет със сос
Необходими продукти:
2 яйца
100 мл прясно мляко
парче сирене (кашкавал)
1 домат
черен пипер
сол
магданоз
За соса:
50 мл майонеза
50 мл кетчуп
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата в подходящ съд, към тях прибавете сиренето и домата (или кашкавала), нарязани на парчета, млякото, сол, пипер. Разбъркайте до получаването на еднородна смес. Нагрейте тигана и изпечете омлет (около 2 минути). Полейте го със сос, приготвен от майонезата и кетчупа.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет от нахут (без яйца)
- Омлет с прясно мляко
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет с прясно зеле
- Омлет с кайма и магданоз
- Оризови мечета под одеяло от омлет
- Яйчено руло с плънка от шунка, топено сирене и чесън
- Омлет с крема сирене, кашкавал и бекон на фурна
Коментари към Омлет със сос