Омлет със сос

Необходими продукти:
2 яйца
100 мл прясно мляко
парче сирене (кашкавал)
1 домат
черен пипер
сол
магданоз
За соса:
50 мл майонеза
50 мл кетчуп
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата в подходящ съд, към тях прибавете сиренето и домата (или кашкавала), нарязани на парчета, млякото, сол, пипер. Разбъркайте до получаването на еднородна смес. Нагрейте тигана и изпечете омлет (около 2 минути). Полейте го със сос, приготвен от майонезата и кетчупа.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет с шунка, домати и кашкавал
- Омлет с гъби и зеленчуци
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Яйчено руло с топено сирене и чесън
- Омлет с пилешко месо
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Омлет от нахут (без яйца)
- Омлет с прясно зеле
- Омлет с прясно мляко
Коментари към Омлет със сос