Омлет-суфле с шунка и чедър

Необходими продукти:
- 2 яйца
- 30 грама шунка
- 20 грама краве масло
- 50 грама сирене Чедър
- сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Отделете жълтъците от белтъците. Разбийте жълтъците със сол и черен пипер на вкус, добавете нарязаната шунка и разбитите белтъци.
Изпечете омлет в горещото масло (около 2-3 минути).
Щом бъде готов, поръсете го с половината от настъргания чедър. Запечете на грил за 3-4 минути, докато сиренето се разтопи.
Тогава извадете в чиния, поръсете с останалия чедър и сервирайте.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: eda.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет с чери домати и моцарела
- Омлет със сьомга, кашкавал и домати
- Топла зеленчукова салата с омлет и гъби
- Летен омлет с домати и кашкавал
- Омлет с ориз по японски
- Омлет с авокадо и кейл
- Омлет на фурна с пилешко и моцарела
- Омлет с домати, чесън и джинджифил
- Омлет с царевица и сос болонезе
- Картофен омлет с пилешко и кашкавал
Коментари към Омлет-суфле с шунка и чедър