Омлет-суфле с шунка и чедър

Необходими продукти:
- 2 яйца
- 30 грама шунка
- 20 грама краве масло
- 50 грама сирене Чедър
- сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Отделете жълтъците от белтъците. Разбийте жълтъците със сол и черен пипер на вкус, добавете нарязаната шунка и разбитите белтъци.
Изпечете омлет в горещото масло (около 2-3 минути).
Щом бъде готов, поръсете го с половината от настъргания чедър. Запечете на грил за 3-4 минути, докато сиренето се разтопи.
Тогава извадете в чиния, поръсете с останалия чедър и сервирайте.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: eda.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Омлет с пилешко месо
- Кайгана - омлет по турски
- Омлет с прясно зеле
- Омлет с гъби и зеленчуци
- Яйчено руло с топено сирене и чесън
- Омлет с шунка, домати и кашкавал
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Омлет от нахут (без яйца)
- Омлет с хляб и кашкавал
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
Коментари към Омлет-суфле с шунка и чедър