Овесени кюфтета

Необходими продукти:
2 ч. ч. овесени ядки
1 ч. ч. пилешки бульон
1 яйце
чесън/лук
олио
подправки по избор
сол
Начин на приготвяне:
Залейте овесените ядки с бульона, оставете за 15 - 20 минути, докато набъбнат. След това разбийте яйцето, прибавете нарязания на ситно лук или чесън, подправките. От получената "кайма" оформете кюфтета. Изпържете ги в нагорещено олио, а може и да панирате, ако желаете, овалвайки ги в галета или брашно.
Вкусът на кюфтетата може да бъде най-различен, той зависи от подправките, които сте предпочели.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕСТИ ДАНТЕ ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ ФИЛОСОФИЯ
ВИКТОРИЯ БЮТИ SPOONFUL ШИЙТ МАСКА ЗА ЛИЦЕ 3-ДНЕВНА ВЪЛШЕБНА ГРИЖА 20 мл * 3
ОВЕСЕНИ ЯДКИ ФИНИ 250 г ПЪТ КЪМ ЗДРАВЕ
ОСТРОВИТ MGZB МАГНЕЗИЙ + ЦИНК УЛТРА таблетки * 120
ОВЕСЕНИ ЯДКИ 250 г ПЪТ КЪМ ЗДРАВЕ
МАЙПРОТЕИН ИМПАКТ УЕЙТ ГЕЙНЪР 2.5 кг
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Малинов сладкиш с овесени ядки и маслени трохи
- Бананов кекс с овесени ядки и орехи
- Печени праскови с маскарпоне, овесени ядки и мед
- Кюфтeта в патладжан (Ислим кебап)
- Домашни бисквити с овесени ядки и стафиди
- Разтоварващ ден с овесена каша
- Необходимо ли е да се накисват овесените ядки?
- Канелени бисквити без захар с овесени ядки
- Овесена торта без брашно, яйца и масло
- Сурови бонбони с бадемово масло и семена
Коментари към Овесени кюфтета