Млечен коктейл с пармезан и джинджифил

Начин на приготвяне:
- 400 милилитра прясно мляко
- 150-170 грама пармезан
- парче корен джинджифил (колкото малък орех)
- 3-4 стръка целина
Начин на приготвяне:
Смесете млякото с настърганите корен и пармезан. Изцедете сока от стръковете целина, налейте го при останалите продукти и разбийте до еднородност.
Готовия коктейл разпределете в чаши, украсете с целина и поднесете.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: childdevelop.ru
Снимка: manbe.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАНА БИО 2 600 г
НАН - 1 КОМФОРТИС 0+ месеца 800 г НЕСТЛЕ
НОВАЛАК 2 6-12 месеца 400 г
НАН A.R. - НЕСТЛЕ 400 г
ФРИЗОЛАК LF БЕЗ ЛАКТОЗА 400 г
ЛАКТАНА БИО 3 OT 10 месец 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Майчиното мляко съдържа около 700 различни видове бактерии
- Афлатоксини може да има дори в месото и млякото на животни, консумирали заразен фураж
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Как да си помогнем при непоносимост към лактоза
- Огретен от тиквички с пармезан и яйчена заливка
Коментари към Млечен коктейл с пармезан и джинджифил