Млечен коктейл с пармезан и джинджифил
Начин на приготвяне:
- 400 милилитра прясно мляко
- 150-170 грама пармезан
- парче корен джинджифил (колкото малък орех)
- 3-4 стръка целина
Начин на приготвяне:
Смесете млякото с настърганите корен и пармезан. Изцедете сока от стръковете целина, налейте го при останалите продукти и разбийте до еднородност.
Готовия коктейл разпределете в чаши, украсете с целина и поднесете.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: childdevelop.ru
Снимка: manbe.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕЛФА ФАРМ О`ХЕРБАЛ МАСКА ЗА ПРИДАВАНЕ НА ОБЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ АРНИКА 500 мл
НАН - 3 12+ месеца 400 г НЕСТЛЕ
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ МЛЯКО С ОРИЗ 190 г
НАН 3 КОМФОРТИС 12+ месеца 800 г НЕСТЛЕ
ЛЪЖАТА ЗА КИСЕЛОТО МЛЯКО - Софт Прес
ВИКТОРИЯ БЮТИ ДУШ ГЕЛ С МАНГО И ПАПАЯ 400 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Мляко от тиквени семки – хранителен състав и ползи за здравето
- Вредна ли е лактозата?
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
- Кобилешко мляко – хранителен състав и ползи за здравето
- Диета с избягване на млечни продукти
Коментари към Млечен коктейл с пармезан и джинджифил