Млечен коктейл с пармезан и джинджифил

Начин на приготвяне:
- 400 милилитра прясно мляко
- 150-170 грама пармезан
- парче корен джинджифил (колкото малък орех)
- 3-4 стръка целина
Начин на приготвяне:
Смесете млякото с настърганите корен и пармезан. Изцедете сока от стръковете целина, налейте го при останалите продукти и разбийте до еднородност.
Готовия коктейл разпределете в чаши, украсете с целина и поднесете.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: childdevelop.ru
Снимка: manbe.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАНА БИО 2 600 г
НАН - 2 КОМФОРТИС ПРЕХОДНО МЛЯКО 800 г 6+ месеца
НОВАЛАК 2 6-12 месеца 400 г
ФРИЗОВОМ 0 - 12 месеца 400 г
ХИП 3 ОРГАНИЧНО ДЕТСКО МЛЯКО 600 г
ЛАКТАНА БИО 3 OT 10 месец 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Шоколадово-млечен ликьор
- Мляко без лактоза – същност и хранителен състав
- Огретен от тиквички с пармезан и яйчена заливка
- Хрупкави тиквички на фурна с чесън и пармезан
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
Коментари към Млечен коктейл с пармезан и джинджифил