Млечен коктейл с пармезан и джинджифил

Начин на приготвяне:
- 400 милилитра прясно мляко
- 150-170 грама пармезан
- парче корен джинджифил (колкото малък орех)
- 3-4 стръка целина
Начин на приготвяне:
Смесете млякото с настърганите корен и пармезан. Изцедете сока от стръковете целина, налейте го при останалите продукти и разбийте до еднородност.
Готовия коктейл разпределете в чаши, украсете с целина и поднесете.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: childdevelop.ru
Снимка: manbe.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Как влияят млякото и сиренето на чревното здраве
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- За да спасим планетата, трябва да ограничим консумацията на говеждо и млечни продукти
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да си помогнем при непоносимост към лактоза
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
Коментари към Млечен коктейл с пармезан и джинджифил