Млечен коктейл с пармезан и джинджифил

Начин на приготвяне:
- 400 милилитра прясно мляко
- 150-170 грама пармезан
- парче корен джинджифил (колкото малък орех)
- 3-4 стръка целина
Начин на приготвяне:
Смесете млякото с настърганите корен и пармезан. Изцедете сока от стръковете целина, налейте го при останалите продукти и разбийте до еднородност.
Готовия коктейл разпределете в чаши, украсете с целина и поднесете.
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: childdevelop.ru
Снимка: manbe.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАНА БИО 2 600 г
АПТАМИЛ ADC 400 г
НОВАЛАК 3 1-3 години 400 г
МАТИСЪН СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН SPORT ВКУС ВАНИЛИЯ прах 450 г
АПТАМИЛ 3 ПРОНУТРА 800 г
ЛАКТАНА БИО 3 OT 10 месец 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Смути от плодове с кисело мляко и овесени ядки
- Хлебен пудинг
- Студено мляко с шоколад
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
- Катък
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Шоколадов сладкиш с прясно мляко и заквасена сметана
Коментари към Млечен коктейл с пармезан и джинджифил