Мини омлет със зеленчуци

Необходими продукти:
- 8 яйца
- 1 чаена чаша лук, нарязан на ситно
- 1 чаена чаша бобови кълнове
- 1/2 чаена чаша целина, нарязана на ситно
- 1/2 чаена чаша гъби, нарязани на ситно
- 1/4 чаена чаша зелен лук, нарязан на ситно
- 1 супена лъжица соев сос
- 8 чаени лъжички сусамово олио
Начин на приготвяне:
- Разбийте яйцата в голяма купа.
- Добавете зеленчуците, кълновете и соевия сос и разбъркайте добре.
- Загрейте 1 чаена лъжичка сусамово олио в тиган на средно силен огън.
- Изсипете 1/2 чаена чаша от сместа и печете до златисто кафяв цвят от двете страни.
- Повторете с останалата яйчена смес, като добавяте по 1 чаена лъжичка сусамово олио.
- Поднесете мини омлетите топли, гарнирани според вкуса.
Приятен апетит!
Снимка: tablespoon.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Фритата с бекон и спанак
- Омлет с брашно, магданоз и чесън
- Омлет със зеленчуци
- Омлет на фурна с пилешко и моцарела
- Омлет с домати, чесън и джинджифил
- Омлет с царевица и сос болонезе
- Картофен омлет с пилешко и кашкавал
- Омлет със сьомга, кашкавал и домати
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Омлет с шунка, домат и кашкавал (в пакет)
Коментари към Мини омлет със зеленчуци