Мариновано сирене Фета с маслини
Необходими продукти:
200 грама сирене Фета
50 грама зелени маслини
1 чаена лъжица смляна червена суха чушка
2 - 3 стръка пресен босилек
1 лимон
2 - 3 скилидки чесън
смес от провански билки
зехтин - студено пресован
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета, обелете кората на лимона, чесъна нарежете на плочки.
Сложете сиренето в буркан заедно с чесъна, лимонената кора (нарязана на ивици), чушката, листата босилек, маслините и билките. Допълнете буркана със зехтин, затворете го и приберете в хладилника за 1 нощ.
Когато извадите, поднесете с препечени филийки бял хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
АЛОКСИ ХИДРАТИРАЩ БАЛСАМ 1000 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.65 ЧЕРВЕН РУБИН
ЛЕРБОЛАРИО АНТИЦЕЛУЛИТЕН СКРАБ ЗА ТЯЛО С АНАНАС 200 мл.
КОСНАТЮР БАЛСАМ ЗА УСТНИ С ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ 4,8 гр.
ЯМАМОТО РИСЪРЧ РЕКОЛАСИ капсули * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от маслини и лук
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Вина и сирена - кое с какво?
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
Коментари към Мариновано сирене Фета с маслини