Мариновано сирене Фета с маслини

Необходими продукти:
200 грама сирене Фета
50 грама зелени маслини
1 чаена лъжица смляна червена суха чушка
2 - 3 стръка пресен босилек
1 лимон
2 - 3 скилидки чесън
смес от провански билки
зехтин - студено пресован
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета, обелете кората на лимона, чесъна нарежете на плочки.
Сложете сиренето в буркан заедно с чесъна, лимонената кора (нарязана на ивици), чушката, листата босилек, маслините и билките. Допълнете буркана със зехтин, затворете го и приберете в хладилника за 1 нощ.
Когато извадите, поднесете с препечени филийки бял хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
НАТО МАКС - НАТОКИНАЗА С ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНОВИ ЛИСТА капсули 160 мг * 40 ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 6.7 ШОКОЛАДОВО КАФЕ
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ОТСЛАБВАНЕ
ВЕГАВЕРО АСТАКСАНТИН капсули 4 мг * 90
ПРОМОДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ № 6 ТРЕВОЖНОСТ 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Костилките от маслини прочистват червата
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Салата от маслини и лук
- Мариновано овче сирене с босилек
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
- Салата с прошуто, рукола и синьо сирене
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
Коментари към Мариновано сирене Фета с маслини