Мариновано сирене Фета с маслини

Необходими продукти:
200 грама сирене Фета
50 грама зелени маслини
1 чаена лъжица смляна червена суха чушка
2 - 3 стръка пресен босилек
1 лимон
2 - 3 скилидки чесън
смес от провански билки
зехтин - студено пресован
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета, обелете кората на лимона, чесъна нарежете на плочки.
Сложете сиренето в буркан заедно с чесъна, лимонената кора (нарязана на ивици), чушката, листата босилек, маслините и билките. Допълнете буркана със зехтин, затворете го и приберете в хладилника за 1 нощ.
Когато извадите, поднесете с препечени филийки бял хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 2 СИНЬО-ЧЕРЕН
АРИХОЛ ДЖЪМП таблетки * 60
АКТИВ ОЗОН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
СОУ СИМПЪЛ SHINY НАТУРАЛЕН СЕРУМ ЗА ПОДХРАНВАНЕ И РАСТЕЖ НА КОСАТА 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Тутманик
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Зеленчукова салата с маслинова паста и извара
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Лимонови палачинки със сирене и боровинки
- Калцоне от пълнозърнесто тесто със спанак, сирене и домати
- Топчета мамалига със сирене
- Маринован праз в горчица и бяло вино
Коментари към Мариновано сирене Фета с маслини