Мариновано сирене Фета с маслини

Необходими продукти:
200 грама сирене Фета
50 грама зелени маслини
1 чаена лъжица смляна червена суха чушка
2 - 3 стръка пресен босилек
1 лимон
2 - 3 скилидки чесън
смес от провански билки
зехтин - студено пресован
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета, обелете кората на лимона, чесъна нарежете на плочки.
Сложете сиренето в буркан заедно с чесъна, лимонената кора (нарязана на ивици), чушката, листата босилек, маслините и билките. Допълнете буркана със зехтин, затворете го и приберете в хладилника за 1 нощ.
Когато извадите, поднесете с препечени филийки бял хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ХОЛЕСТЕНОРМ 50 мл
ГРИЙН ФАРМАСИ ПОДХРАНВАЩ И ПОДСИЛВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С АЛОЕ ВЕРА ЗА УВРЕДЕНА, СУХА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 150 мл
МАСЛИНА ЛИСТ капсули 500 мг * 100 NATURE'S WAY
ПРОМОНАТУРА ОЙЛ ОЛИО ЗА ТЯЛО С МАСЛИНА 150 мл.
ХЕРБАМЕДИКУС КРЕМ С ГЛЮКОЗАМИН 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Тутманик
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
Коментари към Мариновано сирене Фета с маслини