Мариновано сирене в соев сос, лимонов сок и чесън
    Необходими продукти:
- 200 грама сирене
 - 2 супени лъжици зехтин
 - по 1 супена лъжица лимонов сок и соев сос
 - 2 скилидки чесън
 - каперси
 - подправки: кориандър, копър, куркума, черен пипер, босилек, целина, пащърнак
 
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета и сложете в купа.
Смесете в друг съд зехтина, соевия сос и лимоновия сок, прибавете пресованите скилидки чесън, каперси на вкус и подправки, каквито предпочитате.
Залейте сиренето с ароматната комбинация и го оставете да се маринова една нощ.
След това му се насладете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: edimdoma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
 - Студени предястия
 - Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
 - Тутманик
 - Гъби в чеснова марината
 - Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
 - Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
 - Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
 - Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
 - Рецепти за сирене пане
 - Миризливите сирена и микроорганизмите, които живеят в тях
 - Перфектната марината за пилешко месо
 
Коментари към Мариновано сирене в соев сос, лимонов сок и чесън