Мариновано сирене в соев сос, лимонов сок и чесън
Необходими продукти:
- 200 грама сирене
- 2 супени лъжици зехтин
- по 1 супена лъжица лимонов сок и соев сос
- 2 скилидки чесън
- каперси
- подправки: кориандър, копър, куркума, черен пипер, босилек, целина, пащърнак
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета и сложете в купа.
Смесете в друг съд зехтина, соевия сос и лимоновия сок, прибавете пресованите скилидки чесън, каперси на вкус и подправки, каквито предпочитате.
Залейте сиренето с ароматната комбинация и го оставете да се маринова една нощ.
След това му се насладете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: edimdoma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Козето сирене – особено полезна храна
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Рецепти за сирене пане
Коментари към Мариновано сирене в соев сос, лимонов сок и чесън