Сирене на скара с чеснова марината

Необходими продукти:
сирене
чесън
зехтин
различни видове пипер
магданоз
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на дебели ивици.
Намачкайте скилидки чесън и ги смесете със зехтин и различни видове пипер на вкус. Добавете пресен магданоз и приберете ароматната комбинация в хладилника за 10 минути.
Подредете парчетата сирене в подходящ неемайлиран съд и намажете всяко от тях с маринатата. Количеството, което остане от нея, може да изсипете в съда.
Нека сиренето да се маринова за около 30 минути на стайна температура и задължително затворете съда с капак.
Следва да увиете ароматните парчета във фолио и да изпечете на скарата (за около 10 минути). Може да използвате и фурната за целта (градусите да са 200, а времето на приготвяне - около 20 минути).
Поднесете с пресни зеленчуци.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ТРИ-БИО НАТУРАЛЕН ЕКО ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИЛОВЕ И БАРБЕКЮТА 420 мл
ХАЙТМАН АЕРОЗОЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА НА КАМИНИ, ФУРНИ И СКАРИ 400 мл
ИМУН ГАРД капсули * 60 AYURLIFE
ПРЕСИТ таблетки 500 мг * 100 ХЕРБАМЕДИКА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Разядка от люти чушки с домати и чесън
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Тутманик
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
Коментари към Сирене на скара с чеснова марината