Сирене на скара с чеснова марината

Необходими продукти:
сирене
чесън
зехтин
различни видове пипер
магданоз
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на дебели ивици.
Намачкайте скилидки чесън и ги смесете със зехтин и различни видове пипер на вкус. Добавете пресен магданоз и приберете ароматната комбинация в хладилника за 10 минути.
Подредете парчетата сирене в подходящ неемайлиран съд и намажете всяко от тях с маринатата. Количеството, което остане от нея, може да изсипете в съда.
Нека сиренето да се маринова за около 30 минути на стайна температура и задължително затворете съда с капак.
Следва да увиете ароматните парчета във фолио и да изпечете на скарата (за около 10 минути). Може да използвате и фурната за целта (градусите да са 200, а времето на приготвяне - около 20 минути).
Поднесете с пресни зеленчуци.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ХАЙТМАН АЕРОЗОЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА НА КАМИНИ, ФУРНИ И СКАРИ 400 мл
СОЛГАР ЧЕСНОВО МАСЛО капсули * 100
БИОХЕРБА ФОРМУЛА ЗА СЪРЦЕ капсули * 100
ЧЕСНОВО МАСЛО капсули * 120 GUOZHEN
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Мариновано овче сирене с босилек
Коментари към Сирене на скара с чеснова марината