Маринована аншоа с чесън и магданоз
Необходими продукти:
- 500 грама аншоа
- 500 милилитра винен оцет
- 1 супена лъжица сол
- 1 глава чесън, обелена и нарязана ситно
- половин връзка пресен магданоз
- 1 чаена чаша ябълков оцет
- 1/2 чаена чаша зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете рибата и я сложете в купа. Добавете няколко скилидки чесън и част от нарязания магданоз. Залейте с оцета, подсолете и оставете сместа да престои 24 часа.
След това изплакнете рибата, подредете я в бурканчета. В тенджера сгорещете ябълковия оцет, смесен с останалия магданоз, чесън и зехтин.
След завиране охладете и разпределете маринатата във всеки буркан. Затворете и съхранете в хладилник. Поднесете аншоата охладена, гарнирана с прясно нарязани зелени подправки по избор.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykitcheninspain.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Гъби в чеснова марината
- Маринован праз в горчица и бяло вино
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Мариновани свински уши
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Маринован червен лук с чесън, дафинов лист и бахар
- Мариновани домати с чесън и лук
- Перфектната марината за пилешко месо
Коментари към Маринована аншоа с чесън и магданоз