Начало Хранене Рецепти Предястия Студени Маринована аншоа с чесън и магданоз

Маринована аншоа с чесън и магданоз

Маринована аншоа с чесън и магданоз - изображение

Необходими продукти:


  • 500 грама аншоа
  • 500 милилитра винен оцет
  • 1 супена лъжица сол
  • 1 глава чесън, обелена и нарязана ситно
  • половин връзка пресен магданоз
  • 1 чаена чаша ябълков оцет
  • 1/2 чаена чаша зехтин


Начин на приготвяне:


Измийте, подсушете рибата и я сложете в купа. Добавете няколко скилидки чесън и част от нарязания магданоз. Залейте с оцета, подсолете и оставете сместа да престои 24 часа.

След това изплакнете рибата, подредете я в бурканчета. В тенджера сгорещете ябълковия оцет, смесен с останалия магданоз, чесън и зехтин.

След завиране охладете и разпределете маринатата във всеки буркан. Затворете и съхранете в хладилник. Поднесете аншоата охладена, гарнирана с прясно нарязани зелени подправки по избор.

Бон Апети!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: mykitcheninspain.blogspot.es

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съвети