Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Мариновани свински уши

Мариновани свински уши

от 31 май 2016г.
Мариновани свински уши - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

3-4 броя свински уши
3-4 супени лъжици зехтин
1 чаена лъжица оцет
2 чаени лъжици сол
1/2 чаена лъжица захар
3-4 скилидки чесън
2 щипки смлян черен пипер
1-2 щипки смлян лют червен пипер
1-2 щипки сух босилек
2 щипки суха подправка аджика
2 дафинови листа

Начин на приготвяне:

Опърлете ушите, почистете ги и измийте добре. Сложете ги в тенджера, залейте с вода, която да ги покрие напълно, подсолете и сложете дафиновите листа. Сварете ги (около 1,5-2 часа).

Направете маринатата, смесвайки в подходящ съд зехтина, оцета, захарта и всички сухи подправки. Добавете и нарязаните скилидки чесън. Оставете известно време, за да може съставките да отделят ароматите си.

Сварените уши охладете и нарежете на тънки ивици.

Изсипете ги в здрав найлонов плик и налейте маринатата. Завържете плика и разклатете. След това го приберете в хладилника за 10-12 часа.

През това време разклащайте плика няколко пъти.

Добър апетит!

Снимки: povar.ru

Още по темата:
  • Пресовани свински уши по китайски Пресовани свински уши по китайски
  • Салата от пушени свински уши с краставица, фъстъци и чесън Салата от пушени свински уши с краставица, фъстъци и чесън
  • Сочни пуешки гърди в ароматна марината Сочни пуешки гърди в ароматна марината
  • Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация) Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
3.0/5 2 оценки

Коментари към Мариновани свински уши

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Мариновани свински уши
    www.framar.bg 
    на 01 July 2025 в 05:35
    Коментирайте "Мариновани свински уши"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Свински уши с чесън на фурна
  • Сочни пуешки гърди в ароматна марината
  • Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
  • Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
  • Мариновано овче сирене с босилек
  • Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
  • Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
  • Пресовани свински уши по китайски
  • Мариновани патладжани с чесън
  • Бързи мариновани тиквички
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2105 дни, 13 часа и 49 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2218 дни, 17 часа и 59 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 3 дни, 13 часа и 46 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 5 дни, 6 часа и 28 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 17 дни, 13 часа и 19 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 17 дни, 20 часа и 20 мин.
Всички

АНКЕТА

Пушите ли?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

АСАМ КРОЙТЕРХОФ КРЕМ ЗА КРАКА И СТЪПАЛА 100 мл

ЛЮКСЕОЛ МАСЛО РИЦИНОВО КОСА/КОЖА/НОКТИ 50мл 336935

ЛЮКСЕОЛ МАСЛО БРАДА ПОДХРАНВАЩО 50мл 080289

ЛЮКСЕОЛ Б-М КОСОПАД 200мл 337215

ЛЮКСЕОЛ Б-М РАСТЕЖ/ПОДСИЛВАНЕ 200мл 337352

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

НИСТАТИН АКТАВИС таблетки 500 000 IU * 20 ТЕВА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юни 2025г. в 17:14:17

НАУ ФУДС ИНДОЛ - 3 - КАРБИНОЛ капсули * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юни 2025г. в 17:12:24

РЕЗИСТА КИДС шоко мечета * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юни 2025г. в 17:10:21

АМОКСИКЛАВ филмирани таблетки 875 мг / 125 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юни 2025г. в 16:55:00

АКУТИЛ капсули * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юни 2025г. в 16:38:36
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival