Брускети с аншоа и ванилово масло

Необходими продукти:
- 3/4 чаена чаша масло на стайна температура
- 1 супена лъжица ванилова паста
- 1 супена лъжица ванилов екстракт
- щипка сол
- 24 филийки хляб (от багета, нарязани по диагонал)
- 24 филета аншоа от консерва
- 2 супени лъжици зехтин
- 1/2 чаена лъжица смлян черен пипер
- 2 супени лъжици нарязан на ситно магданоз
Начин на приготвяне:
В купа сложете маслото и го разбийте с миксер, като добавите към него ваниловите продукти. Когато се получи пухкава смес, посолете. Прехвърлете в малка купичка и охладете.
Включете фурната на 200 градуса и запечете филийките хляб за около 4-6 минути, докато станат хрупкави и златисти. Междувременно смесете аншоата със зехтина и подправете с черен пипер.
Топлите филийки намажете с ваниловото масло и върху всяка сложете по едно филе аншоа. Подредете в плато за сервиране и поръсете с магданоз.
Източник:
epicurious.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Салатен дресинг с аншоа, пармезан и чесън
- Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене и самардала
- Салата с аншоа и хрупкава чабата
- Брускети със смокини
- Брускети с гъби, мащерка и чесън
- Брускети с дип от риба тон и крема сирене
- Брускети с крема сирене, чесън и ленени семена
- Брускети с крема, каперси и пушена сьомга
- Маринована аншоа с чесън и магданоз
Коментари към Брускети с аншоа и ванилово масло