Брускети с череши и прошуто
Необходими продукти:
- 1 чабата
- зехтин
- 100 грама рикота
- 12 череши
- 80 грама прошуто
Начин на приготвяне:
Загрейте грил тиган или скара. Нарежете чабатата на 12 филийки, всяка от които намажете със зехтин от двете страни. Гриловайте ги за 2 минути на страна.
Разпределете рикотата върху брускетите. Поръсете с разполовени и почистени от костилките череши. Завършете с парче прошуто и полейте с малко зехтин при сервиране.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО ПЧЕЛЕН МЕД ОТ ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ 230 г FAMILLE MARY
БИОХЕРБА ЧЕРЕША КОНЦЕНТРАТ + ВИТАМИН C капсули * 100
БЕТИНА БАРТИ ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ МАСЛО ЗА ТЯЛО 400 мл.
НАТУРАЛИКО СТРОНГ МЕН АМ/РМ таблетки 2 * 60
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ЯРДЛИ ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ И ПРАСКОВА СПРЕЙ - МИСТ ЗА ТЯЛО 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- 10 невероятни ползи от черешите за нашето здраве
- Череша
- Пийте чай от черешови дръжки, за да отслабнете
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- За пречистване на черен дроб, бъбреци и стави пийте сок от череши
- Облекчете подаграта със сок от череши
- Пица-брускети
- Брускети с домати и чедър
- Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене и самардала
- Брускети с крема, каперси и пушена сьомга
Коментари към Брускети с череши и прошуто