Брускети с череши и прошуто
Необходими продукти:
- 1 чабата
- зехтин
- 100 грама рикота
- 12 череши
- 80 грама прошуто
Начин на приготвяне:
Загрейте грил тиган или скара. Нарежете чабатата на 12 филийки, всяка от които намажете със зехтин от двете страни. Гриловайте ги за 2 минути на страна.
Разпределете рикотата върху брускетите. Поръсете с разполовени и почистени от костилките череши. Завършете с парче прошуто и полейте с малко зехтин при сервиране.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНОЦЕТИ БАЛСАМОВ ОЦЕТ OT ЧЕРЕША 250 мл
БИОХЕРБА ЧЕРЕША КОНЦЕНТРАТ + ВИТАМИН C капсули * 100
КИСЕЛА ЧЕРЕША дъвчащи таблетки * 90 NATURE'S WAY 15831
Нов ПРОМОБИСПОЛ АУРА СВЕЩ В ЧАША ТРИЦВЕТНА С АРОМАТ НА ШОКОЛАД И ЧЕРЕША snk80-104
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ GREAT PARTEA PINK 18 ВИДА * 5
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Пийте чай от черешови дръжки, за да отслабнете
- Ягодово смути с череши и ванилия
- Черешово смути с йогурт и лед
- Брускети с масло и печен чесън
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Хрупкави брускети с масло, чесън и розмарин
- Брускети с рикота и гъби
- Брускети с пастет от сьомга и крема сирене
- Брускети с домати, лук и сирена
- Брускети с домати и чедър
Коментари към Брускети с череши и прошуто