Брускети с череши и прошуто
Необходими продукти:
- 1 чабата
- зехтин
- 100 грама рикота
- 12 череши
- 80 грама прошуто
Начин на приготвяне:
Загрейте грил тиган или скара. Нарежете чабатата на 12 филийки, всяка от които намажете със зехтин от двете страни. Гриловайте ги за 2 минути на страна.
Разпределете рикотата върху брускетите. Поръсете с разполовени и почистени от костилките череши. Завършете с парче прошуто и полейте с малко зехтин при сервиране.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
БИОНДА КИДС ШАМПОАН И ДУШ ГЕЛ 2 В 1 С АРОМАТ НА ЯГОДА И ЧЕРЕША 500 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER STORIES 4 ВИДА * 8 ЗИМНА КОЛЕКЦИЯ
СЕЛЕСАН таблетки * 60
ЛОВАРЕ ЧАЙ BERRY JAM филтър * 24
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Череша
- Сладки брускети с меко сирене, ябълки, орехи и мед
- Брускети с рикота и гъби
- Бананово смути с прясно мляко и череши
- Пица-брускети
- Проучване на американски учени разкрива, че сокът от череши подобрява когнитивните умения
- Домашна черешова лимонада
- Брускети с боб и зелен дресинг
- Домашен черешов пай
- Леден коктейл Черешов бриз
Коментари към Брускети с череши и прошуто