Брускети с череши и прошуто

Необходими продукти:
- 1 чабата
- зехтин
- 100 грама рикота
- 12 череши
- 80 грама прошуто
Начин на приготвяне:
Загрейте грил тиган или скара. Нарежете чабатата на 12 филийки, всяка от които намажете със зехтин от двете страни. Гриловайте ги за 2 минути на страна.
Разпределете рикотата върху брускетите. Поръсете с разполовени и почистени от костилките череши. Завършете с парче прошуто и полейте с малко зехтин при сервиране.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МАКС ПОТЕНСИ ТЕЧЕН МУЛТИВИТАМИН 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!ВИНОЦЕТИ БАЛСАМОВ ОЦЕТ OT ЧЕРЕША 250 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ FLOWERS AND TEA SPRING 12 ВИДА * 5
НовЯРДЛИ ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ И ПРАСКОВА ДЕЗОДОРАНТ 75 мл
УОРМЪП ЗАТОПЛЯЩО МАСАЖНО МАСЛО С АРОМАТ НА ЧЕРЕША 150 мл
НЕСТИ ДАНТЕ ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ ФИЛОСОФИЯ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- 10 невероятни ползи от черешите за нашето здраве
- Пийте чай от черешови дръжки, за да отслабнете
- Брускети с крема сирене, чесън и ленени семена
- Подгответе черешите, преди да ги дадете на детето си
- Брускети с рикота и гъби
- Бананово смути с прясно мляко и череши
- Пица-брускети
- Проучване на американски учени разкрива, че сокът от череши подобрява когнитивните умения
- Домашна черешова лимонада
- Брускети с боб и зелен дресинг
Коментари към Брускети с череши и прошуто