Брускети с череши и прошуто

Необходими продукти:
- 1 чабата
- зехтин
- 100 грама рикота
- 12 череши
- 80 грама прошуто
Начин на приготвяне:
Загрейте грил тиган или скара. Нарежете чабатата на 12 филийки, всяка от които намажете със зехтин от двете страни. Гриловайте ги за 2 минути на страна.
Разпределете рикотата върху брускетите. Поръсете с разполовени и почистени от костилките череши. Завършете с парче прошуто и полейте с малко зехтин при сервиране.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbcgoodfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НИВЕА БАЛСАМ ЗА УСТНИ CHERRY 4.8 г
ГРЕЙС КОЛ БУТИК ДУШ - ГЕЛ С ЧЕРЕША И БОЖУР 500 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ GREAT PARTEA WINTER 18 ВИДА * 5
НУРС ЧАЙ ОТ КИНОА (БИЛКОВА СМЕС) * 42
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
КИСЕЛА ЧЕРЕША дъвчащи таблетки * 90 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- 10 невероятни ползи от черешите за нашето здраве
- Подгответе черешите, преди да ги дадете на детето си
- Пийте чай от черешови дръжки, за да отслабнете
- Бананово смути с прясно мляко и череши
- Череша
- Брускети с козе сирене пастет от бакла
- Брускети с масло и печен чесън
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Брускети с рикота и гъби
- Пица-брускети
Коментари към Брускети с череши и прошуто