Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Брускети с череши и прошуто

Брускети с череши и прошуто

Брускети с череши и прошуто - изображение

Необходими продукти:

  • 1 чабата
  • зехтин
  • 100 грама рикота
  • 12 череши
  • 80 грама прошуто

Начин на приготвяне:

Загрейте грил тиган или скара. Нарежете чабатата на 12 филийки, всяка от които намажете със зехтин от двете страни. Гриловайте ги за 2 минути на страна.

Разпределете рикотата върху брускетите. Поръсете с разполовени и почистени от костилките череши. Завършете с парче прошуто и полейте с малко зехтин при сервиране.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bbcgoodfood.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиЛюбопитноВидеоСнимкиДиетиЛайфстайлБотаника