Брускети с масло и печен чесън

Необходими продукти:
- 1 франзела, нарязана на фини кръгчета
- 60 грама меко масло
- 1-2 стръка пресен риган
- 1-2 глави пресен чесън
- 1 лист алуминиево фолио
- сол, черен пипер, червен пипер
Начин на приготвяне:
Намажете филийките с мекото масло, отрежете капачетата на чесновите глави. Завийте ги във фолио и ги запечете за половин час във фурна, загрята на 200 градуса.
Охладете и намажете хлебните кръгчета с прясно изпечения чесън. Поръсете ги с риган, сол, черен и червен пипер. Подредете брускетите в застлана с лист пергамент тава и ги запечете в загрята фурна на 200 градуса за 5 минути.
Поднесете топли и си ги хапнете.
Бон Апети!
Снимка: eljardindelpulpo.cl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Обикновен маслен крем
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
Коментари към Брускети с масло и печен чесън