Брускети с масло и печен чесън

Необходими продукти:
- 1 франзела, нарязана на фини кръгчета
- 60 грама меко масло
- 1-2 стръка пресен риган
- 1-2 глави пресен чесън
- 1 лист алуминиево фолио
- сол, черен пипер, червен пипер
Начин на приготвяне:
Намажете филийките с мекото масло, отрежете капачетата на чесновите глави. Завийте ги във фолио и ги запечете за половин час във фурна, загрята на 200 градуса.
Охладете и намажете хлебните кръгчета с прясно изпечения чесън. Поръсете ги с риган, сол, черен и червен пипер. Подредете брускетите в застлана с лист пергамент тава и ги запечете в загрята фурна на 200 градуса за 5 минути.
Поднесете топли и си ги хапнете.
Бон Апети!
Снимка: eljardindelpulpo.cl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
БОТАЛАЙФ ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ РИГАН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл ЗЕМЕЛА
ЕОФЛОРИА СУСАМОВО МАСЛО 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Карамелизиран лук с масло и вино
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Ориз с лук и масло
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
Коментари към Брускети с масло и печен чесън