Хрупкави брускети с масло, чесън и розмарин

Необходими продукти:
- 4-5 филийки хляб
- 60 грама масло
- няколко скилидки чесън, фино нарязани
- няколко стръкчета пресен розмарин
- сол според вкуса
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган и запържете розмарина за 2-3 минути, за да пусне аромат. Добавете 1 скилидка чесън и разбъркайте. Пресипете сместа в купичка и охладете.
Намажете филийките с ароматното масло и препечете на сгорещена скара. Поръсете с нарязан ситно чесън и пресен розмарин. Поднесете и се насладете на вкуса.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.mantitlement.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ АНАСОН 10 мл
НАУ ФУДС СПОРТ МСТ ОЙЛ дражета 1000 мг * 150
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЖОЖОБА 20 мл
ОСТРОВИТ БАДЕМОВО МАСЛО С ПАРЧЕНЦА 500 г
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДЖИНДЖИФИЛ 10 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Картофени шишчета с масло
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Масло от рапица
- Лукът и чесънът - мощно оръжие срещу грип и настинка
- Хлебен пудинг
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
Коментари към Хрупкави брускети с масло, чесън и розмарин