Хрупкави брускети с масло, чесън и розмарин

Необходими продукти:
- 4-5 филийки хляб
- 60 грама масло
- няколко скилидки чесън, фино нарязани
- няколко стръкчета пресен розмарин
- сол според вкуса
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган и запържете розмарина за 2-3 минути, за да пусне аромат. Добавете 1 скилидка чесън и разбъркайте. Пресипете сместа в купичка и охладете.
Намажете филийките с ароматното масло и препечете на сгорещена скара. Поръсете с нарязан ситно чесън и пресен розмарин. Поднесете и се насладете на вкуса.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.mantitlement.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
БОТАЛАЙФ ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ РИГАН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл ЗЕМЕЛА
ЕОФЛОРИА СУСАМОВО МАСЛО 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Карамелизиран лук с масло и вино
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Ориз с лук и масло
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
Коментари към Хрупкави брускети с масло, чесън и розмарин