Хрупкави брускети с масло, чесън и розмарин
Необходими продукти:
- 4-5 филийки хляб
- 60 грама масло
- няколко скилидки чесън, фино нарязани
- няколко стръкчета пресен розмарин
- сол според вкуса
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган и запържете розмарина за 2-3 минути, за да пусне аромат. Добавете 1 скилидка чесън и разбъркайте. Пресипете сместа в купичка и охладете.

Намажете филийките с ароматното масло и препечете на сгорещена скара. Поръсете с нарязан ситно чесън и пресен розмарин. Поднесете и се насладете на вкуса.

Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.mantitlement.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ АНАСОН 10 мл
НАУ ФУДС СПОРТ МСТ ОЙЛ дражета 1000 мг * 150
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЖОЖОБА 20 мл
КОКОСОВО МАСЛО ОРГАНИК 440 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДЖИНДЖИФИЛ 10 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Масло или маргарин - кое е по-доброто за сърцето?
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Обикновен маслен крем
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
Коментари към Хрупкави брускети с масло, чесън и розмарин