Хрупкави брускети с масло, чесън и розмарин
Необходими продукти:
- 4-5 филийки хляб
- 60 грама масло
- няколко скилидки чесън, фино нарязани
- няколко стръкчета пресен розмарин
- сол според вкуса
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган и запържете розмарина за 2-3 минути, за да пусне аромат. Добавете 1 скилидка чесън и разбъркайте. Пресипете сместа в купичка и охладете.
Намажете филийките с ароматното масло и препечете на сгорещена скара. Поръсете с нарязан ситно чесън и пресен розмарин. Поднесете и се насладете на вкуса.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.mantitlement.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
НУРС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 50 мл
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
ЗОЯ МАСЛО ОТ ЧИА 100 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Великденски курабии с масло
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Пресен чесън – ползи за здравето и приложение в кулинарията
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Обикновен маслен крем
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Лечебни ползи от чесън
Коментари към Хрупкави брускети с масло, чесън и розмарин