Хрупкави брускети с масло, чесън и розмарин
Необходими продукти:
- 4-5 филийки хляб
- 60 грама масло
- няколко скилидки чесън, фино нарязани
- няколко стръкчета пресен розмарин
- сол според вкуса
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган и запържете розмарина за 2-3 минути, за да пусне аромат. Добавете 1 скилидка чесън и разбъркайте. Пресипете сместа в купичка и охладете.
Намажете филийките с ароматното масло и препечете на сгорещена скара. Поръсете с нарязан ситно чесън и пресен розмарин. Поднесете и се насладете на вкуса.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.mantitlement.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУРС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 50 мл
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
ОСТРОВИТ БАДЕМОВО МАСЛО ГЛАДКО 500 г
БОТАЛАЙФ КОНОПЕНО МАСЛО 100 мл
ОЛ НУТРИШЪН МАСЛО ОТ КАШУ ПАРЧЕНЦА 1 кг
МАСЛО ОТ МАГАРЕШКИ БОДИЛ (БЯЛ ТРЪН) 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Обикновен маслен крем
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
Коментари към Хрупкави брускети с масло, чесън и розмарин