Брускети с крема, каперси и пушена сьомга

Необходими продукти:
- 1 франзела, нарязана на филийки
- 2-3 чаени лъжички зехтин
- 100 грама филе пушена сьомга
- 1 шепа каперси
- 150 грама натурално крема сирене
- сол и черен пипер
- няколко стръка пресен копър
Начин на приготвяне:
Върху застлана с пергаментна хартия тава подредете филийките хляб и поръсете със зехтин. Запечете ги за 10 минути в загрята на 180 градуса фурна.
След готовност намажете с крема сирене, подсолете и подправете с черен пипер, гарнирайте със слайсовете пушена сьомга, каперсите и стръкчетата пресен копър. Поднесете и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.domacica.hr
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОКУЦЕЛЛ РЕЛИЙФ спрей за очи 15 мл
БИОБИ ЛИВО ХЕРБ капсули * 180
БИОФОРМ РИБЕНО МАСЛО ОТ НОРВЕЖКА СЬОМГА 200 мл
БИОФОРМ АРКТИК СЬОМГА ОМЕГА 3 капсули * 120
ДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС
ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Каперси - полезни свойства и вреди
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Картофени кюфтета със сьомга и магданоз
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Чеснови пилешки гърди в лимонов сос
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- Задушено пилешко филе с бяло вино, лимони и каперси
- Пълнено авокадо с пушена сьомга и яйца
Коментари към Брускети с крема, каперси и пушена сьомга