Брускети с крема, каперси и пушена сьомга
Необходими продукти:
- 1 франзела, нарязана на филийки
- 2-3 чаени лъжички зехтин
- 100 грама филе пушена сьомга
- 1 шепа каперси
- 150 грама натурално крема сирене
- сол и черен пипер
- няколко стръка пресен копър
Начин на приготвяне:
Върху застлана с пергаментна хартия тава подредете филийките хляб и поръсете със зехтин. Запечете ги за 10 минути в загрята на 180 градуса фурна.
След готовност намажете с крема сирене, подсолете и подправете с черен пипер, гарнирайте със слайсовете пушена сьомга, каперсите и стръкчетата пресен копър. Поднесете и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.domacica.hr
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОБИ ЛИВО ХЕРБ капсули * 180
ЛИБИФЕМ МЕНО 50+ таблетки * 30
ОКУЦЕЛЛ РЕЛИЙФ спрей за очи 15 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220 036855
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Каперси - полезни свойства и вреди
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Сьомга с броколи, кашкавал и сметана
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Ориз със сьомга
- Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън
- Тарт от сьомга, краставица и манго
Коментари към Брускети с крема, каперси и пушена сьомга