Брускети с крема, каперси и пушена сьомга

Необходими продукти:
- 1 франзела, нарязана на филийки
- 2-3 чаени лъжички зехтин
- 100 грама филе пушена сьомга
- 1 шепа каперси
- 150 грама натурално крема сирене
- сол и черен пипер
- няколко стръка пресен копър
Начин на приготвяне:
Върху застлана с пергаментна хартия тава подредете филийките хляб и поръсете със зехтин. Запечете ги за 10 минути в загрята на 180 градуса фурна.
След готовност намажете с крема сирене, подсолете и подправете с черен пипер, гарнирайте със слайсовете пушена сьомга, каперсите и стръкчетата пресен копър. Поднесете и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.domacica.hr
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛИБИФЕМ МЕНО 50+ таблетки * 30
ОКУЦЕЛЛ РЕЛИЙФ спрей за очи 15 мл
БИОБИ ЛИВО ХЕРБ капсули * 180
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
ЖАН Д'АРСЕЛ CAVIAR ОКОЛООЧЕН ГЕЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ХАЙВЕР 30 мл
БИОБАЛАНС СУПЕР АМПУЛА С DNA ГЕЛ ОТ СЬОМГА 2 мл * 10
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Каперси - полезни свойства и вреди
- Сьомга с меден сос на тиган
- Солени кошнички с пълнеж от сьомга
- Брускети с крема сирене, чесън и ленени семена
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Брускети с рикота и гъби
- Омлет със сьомга, кашкавал и домати
- Сьомга в соев сос с джинджифил и печен праз
Коментари към Брускети с крема, каперси и пушена сьомга