Брускети с крема, каперси и пушена сьомга

Необходими продукти:
- 1 франзела, нарязана на филийки
- 2-3 чаени лъжички зехтин
- 100 грама филе пушена сьомга
- 1 шепа каперси
- 150 грама натурално крема сирене
- сол и черен пипер
- няколко стръка пресен копър
Начин на приготвяне:
Върху застлана с пергаментна хартия тава подредете филийките хляб и поръсете със зехтин. Запечете ги за 10 минути в загрята на 180 градуса фурна.
След готовност намажете с крема сирене, подсолете и подправете с черен пипер, гарнирайте със слайсовете пушена сьомга, каперсите и стръкчетата пресен копър. Поднесете и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.domacica.hr
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОКУЦЕЛЛ РЕЛИЙФ спрей за очи 15 мл
БИОБИ ЛИВО ХЕРБ капсули * 180
ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
АБОФАРМА ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 1000 мг * 60
ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Брускети с рикота и гъби
- Омлет със сьомга, кашкавал и домати
- Сьомга в соев сос с джинджифил и печен праз
- Сьомга Марсала с гъби и кафяв ориз
- Терин с пушена сьомга и крема сирене
- Сьомга с лимонов ориз на тиган
- Пица-брускети
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Печена сьомга с чесън и бяло вино
Коментари към Брускети с крема, каперси и пушена сьомга