Брускети с дип от риба тон и крема сирене

Необходими продукти:
- 1 консерва от 400 грама риба тон
- 1/2 чаена чаша нарязан на тънко лук
- 1/4 чаена чаша зехтин
- 2 супени лъжици наситнен див лук
- 1 супена лъжица каперси
- 1 чаена лъжица лимонова кора
- 2 1/2 супена лъжица сок от лимон
- 1/2 чаена лъжица лют пипер на люспи
- 1/2 чаена лъжица сол
- 220 грама крема сирене
- 4 филии пълнозърнест хляб
Начин на приготвяне:
Разбъркайте рибата тон, лука, зехтина, дивия лук, лимоновата кора и сок, каперсите, подправките.
Намажете филиите хляб с крема сиренето и отгоре разпределете рибната плънка. Поръсете с малко див лук и сервирайте.
за framar.bg: Данна Панджарова
източник: realsimple.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Брускети с крема сирене, чесън и ленени семена
- Какво количество риба тон е препоръчително да се консумира седмично
- Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене и самардала
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Брускети с рикота и гъби
- Питки със салата от риба тон, яйца и авокадо
- Салата от картофи и риба тон със зелен лук
- Пица-брускети
- Пълнени чушки с риба тон и риган
Коментари към Брускети с дип от риба тон и крема сирене