Брускети с дип от риба тон и крема сирене

Необходими продукти:
- 1 консерва от 400 грама риба тон
- 1/2 чаена чаша нарязан на тънко лук
- 1/4 чаена чаша зехтин
- 2 супени лъжици наситнен див лук
- 1 супена лъжица каперси
- 1 чаена лъжица лимонова кора
- 2 1/2 супена лъжица сок от лимон
- 1/2 чаена лъжица лют пипер на люспи
- 1/2 чаена лъжица сол
- 220 грама крема сирене
- 4 филии пълнозърнест хляб
Начин на приготвяне:
Разбъркайте рибата тон, лука, зехтина, дивия лук, лимоновата кора и сок, каперсите, подправките.
Намажете филиите хляб с крема сиренето и отгоре разпределете рибната плънка. Поръсете с малко див лук и сервирайте.
за framar.bg: Данна Панджарова
източник: realsimple.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Какво количество риба тон е препоръчително да се консумира седмично
- Спагети със сметана и риба тон
- Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене и самардала
- Филе от риба тон на скара с ароматен сос от масло и лимон
- Пикантен тартар от риба тон
- Сладки брускети с меко сирене, ябълки, орехи и мед
- Пица с риба тон, лук и моцарела
- Брускети с гъби, мащерка и чесън
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
Коментари към Брускети с дип от риба тон и крема сирене