Коледен венец
Необходими продукти:
200 грама риба Тон
2 варени моркова
3 варени картофа
1 прясна краставица
2 яйца
майонеза
За украса:
зелен лук
домати чери
лентички бяла ряпа
Начин на приготвяне:
В средата на чиния поставете кръгла чаша (малка). Около нея подредете на пластове: 1 картоф, рибата, майонезата (тънък пласт), морковите, яйцата, краставицата и останалите картофи. Отгоре намажете с майонеза, украсете с нарязан зелен лук, доматите и лентички ряпа. Идеята е да се получи салата под формата на Коледен венец. Освен красиво, се получава и много вкусно.
Махнете чашата и сервирайте!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Боровинков кекс с кисело мляко, мед и канела
- Тиквен сладкиш с мед и орехи
- Бананов кекс с овесени ядки и орехи
- Кекс с райски ябълки, орехи и глазура от крема сирене
- Кекс с тиквички, стафиди и ананас
- Шоколадов кекс без яйца и мляко
- Шоколадов кекс Нутела от две съставки
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Меден кекс с канела и шоколадова глазура
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
Коментари към Коледен венец