Коледен венец

Необходими продукти:
200 грама риба Тон
2 варени моркова
3 варени картофа
1 прясна краставица
2 яйца
майонеза
За украса:
зелен лук
домати чери
лентички бяла ряпа
Начин на приготвяне:
В средата на чиния поставете кръгла чаша (малка). Около нея подредете на пластове: 1 картоф, рибата, майонезата (тънък пласт), морковите, яйцата, краставицата и останалите картофи. Отгоре намажете с майонеза, украсете с нарязан зелен лук, доматите и лентички ряпа. Идеята е да се получи салата под формата на Коледен венец. Освен красиво, се получава и много вкусно.
Махнете чашата и сервирайте!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Ягодово руло
- Шоколадов кекс с крем от извара и глазура
- Меден кекс с канела и шоколадова глазура
- Кекс с тиквички, стафиди и ананас
- Тиквени кексчета с орехи и шоколад
- Брауни със сушени сини сливи и ром
- Шоколадови пастички със смлени бадеми
- Питки със салата от риба тон, яйца и авокадо
- Кекс с маракуя и лимон
- Шоколадов сладкиш с лешници
Коментари към Коледен венец