Кростини с крема сирене и грозде

Необходими продукти:
- 1 чаена чаша гроздови зърна
- 1 супена лъжица масло
- 7-8 фино нарязани филийки от франзела
- 200 грама крема сирене
- сол, риган, черен пипер
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса и застелете тавичка с хартия за печене. Намажете филийките с масло, подсолете и подправете с риган и черен пипер.
Запечете ги 5 минути, охладете и намажете с крема сирене. Гарнирайте ги с гроздовите зърна и върнете обратно за 10 минути. Поднесете топли, разчупете и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.havocinthekitchen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОСТРОВИТ ЛЕШНИКОВ КРЕМ 400 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
ФЕРТИЛ ЕЙД капсули * 90 за мъже FAIRHAVEN HEALTH
ЧАЙ ФИЛТЪР МЕЧО ГРОЗДЕ * 20
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Грозде – състав и здравни ползи според сорта
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Отслабване с грозде – 4-дневна диета и пречистващи дни
- Сладко от грозде с ванилия
- Черно кучешко грозде
- Компот от грозде с лимон и мента
- Гроздово сладко (от бяло грозде)
- Сладко от грозде с орехи
- Домашен оцет от грозде
Коментари към Кростини с крема сирене и грозде