Кростини с крема сирене и грозде
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша гроздови зърна
- 1 супена лъжица масло
- 7-8 фино нарязани филийки от франзела
- 200 грама крема сирене
- сол, риган, черен пипер
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса и застелете тавичка с хартия за печене. Намажете филийките с масло, подсолете и подправете с риган и черен пипер.
Запечете ги 5 минути, охладете и намажете с крема сирене. Гарнирайте ги с гроздовите зърна и върнете обратно за 10 минути. Поднесете топли, разчупете и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.havocinthekitchen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЛ НУТРИШЪН БАДЕМОВ КРЕМ CRUNCHY 1 кг
ОЛ НУТРИШЪН БАДЕМОВ КРЕМ SMOOTH 500 г
ОЛ НУТРИШЪН БАДЕМОВ КРЕМ SMOOTH 1 кг
ESN ПРОТЕИНОВ КРЕМ ЛЕШНИК 200 г
АМИКС МР. ПОПЪРС БАДЕМОВ КРЕМ 300 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Вина и сирена - кое с какво?
- Черно кучешко грозде
- Тутманик
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Кростини с крема сирене и грозде