Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
Необходими продукти:
8 броя чушки Халапеньо
2 стръка мащерка
1,5 чаени чаши бял винен оцет
2 супени лъжици сол
1 чаена лъжица бахар на зърна
2 стръка риган
1 дафинов лист
1/4 чаена чаша олио
1 супена лъжица захар на пясък
1 чаена лъжица семена кимион
Необходими продукти:
Налейте оцета и олиото в малка тенджера. Прибавете стръковете мащерка, солта, зърната бахар, ригана. Сложете 1 дафинов лист, лъжица захар на пясък и малко семена кимион.
Поставете съда на котлона, сложете чушките в маринатата и нека течността заври. Когато това стане, свалете тенджерата от котлона и изсипете съдържанието й в буркан. Затворете.
Добър апетит!
Снимка: crazyberry.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАСЛАДА 50 мл
НовДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Мариновани свински уши
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Сладка червена чушка
- Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко
- 9 интересни факта за чушките камба
Коментари към Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
Петър
След всичко, колко време трябва да седи буркана преди да са готови за консумация чушките?
Здравейте! Поне няколко дни.
След всичко, колко време трябва да седи буркана преди да са готови за консумация чушките?