Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган

Необходими продукти:
8 броя чушки Халапеньо
2 стръка мащерка
1,5 чаени чаши бял винен оцет
2 супени лъжици сол
1 чаена лъжица бахар на зърна
2 стръка риган
1 дафинов лист
1/4 чаена чаша олио
1 супена лъжица захар на пясък
1 чаена лъжица семена кимион
Необходими продукти:
Налейте оцета и олиото в малка тенджера. Прибавете стръковете мащерка, солта, зърната бахар, ригана. Сложете 1 дафинов лист, лъжица захар на пясък и малко семена кимион.
Поставете съда на котлона, сложете чушките в маринатата и нека течността заври. Когато това стане, свалете тенджерата от котлона и изсипете съдържанието й в буркан. Затворете.
Добър апетит!
Снимка: crazyberry.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Отгледайте си богата реколта пипер по мързеливия начин
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Рецепти за чушки бюрек (пиперки бюрек)
- Сладка червена чушка
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Перфектната марината за пилешко месо
- Лютите чушки според скалата на Сковил
- Сладък сос чили
- Хрупкави чушки Халапеньо с крема сирене
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
Коментари към Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
Петър
След всичко, колко време трябва да седи буркана преди да са готови за консумация чушките?
Здравейте! Поне няколко дни.
След всичко, колко време трябва да седи буркана преди да са готови за консумация чушките?