Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган

Необходими продукти:
8 броя чушки Халапеньо
2 стръка мащерка
1,5 чаени чаши бял винен оцет
2 супени лъжици сол
1 чаена лъжица бахар на зърна
2 стръка риган
1 дафинов лист
1/4 чаена чаша олио
1 супена лъжица захар на пясък
1 чаена лъжица семена кимион
Необходими продукти:
Налейте оцета и олиото в малка тенджера. Прибавете стръковете мащерка, солта, зърната бахар, ригана. Сложете 1 дафинов лист, лъжица захар на пясък и малко семена кимион.
Поставете съда на котлона, сложете чушките в маринатата и нека течността заври. Когато това стане, свалете тенджерата от котлона и изсипете съдържанието й в буркан. Затворете.
Добър апетит!
Снимка: crazyberry.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МЕРЦ СПЕЦИАЛ ЗА КОСА капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Сладък сос чили
- Сладка червена чушка
- Перфектната марината за пилешко месо
Коментари към Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
Петър
След всичко, колко време трябва да седи буркана преди да са готови за консумация чушките?
Здравейте! Поне няколко дни.
След всичко, колко време трябва да седи буркана преди да са готови за консумация чушките?