Макарони с пилешки дробчета, гъби и домати

Необходими продукти:
200 грама пилешки дробчета
1 средна глава лук
1 супена лъжица олио
2 скилидки чесън
100 грама гъби
300 грама домати
60 милилитра сухо бяло вино или вермут
1 супена лъжица балсамов оцет
1 супена лъжица масло
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете лука ситно и го изпържете в олиото до прозрачност, подсолете.
След това прибавете към него чесъна, нарязаните на парчета дробчета и гъбите. Сложете нарязаните на дребно или настърганите домати, маслото. Налейте виното, оцета и овкусете със сол и черен пипер. Разбъркайте и варете соса в продължение на 40 минути при полуотворен капак.
Макароните сварете до готовност според указанията, посочени върху опаковката. Поднесете ги със соса с парченца дробчета
Добър апетит!
Снимка: naskorujuruku.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Пилешки дробчета с лук
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Макарони със спанак, лук и сметана
- Паста орзо със зеленчуци
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
Коментари към Макарони с пилешки дробчета, гъби и домати