Макарони с пилешки дробчета, гъби и домати

Необходими продукти:
200 грама пилешки дробчета
1 средна глава лук
1 супена лъжица олио
2 скилидки чесън
100 грама гъби
300 грама домати
60 милилитра сухо бяло вино или вермут
1 супена лъжица балсамов оцет
1 супена лъжица масло
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете лука ситно и го изпържете в олиото до прозрачност, подсолете.
След това прибавете към него чесъна, нарязаните на парчета дробчета и гъбите. Сложете нарязаните на дребно или настърганите домати, маслото. Налейте виното, оцета и овкусете със сол и черен пипер. Разбъркайте и варете соса в продължение на 40 минути при полуотворен капак.
Макароните сварете до готовност според указанията, посочени върху опаковката. Поднесете ги със соса с парченца дробчета
Добър апетит!
Снимка: naskorujuruku.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Пилешки дробчета с лук
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Паста орзо със зеленчуци
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Пилешки дробчета с мед, коняк и соев сос
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Запеканка от макарони с пилешко месо и сос бешамел
- Двуседмична диета с паста
- Макарони с пилешко, бекон и спанак в доматен сос
Коментари към Макарони с пилешки дробчета, гъби и домати