Лазаня с плънка от пилешко и зеленчуци
Необходими продукти:
9 листа лазаня (готови)
600 грама смляно пилешко месо
3 пресни домата
3 чушки (сладки)
200 грама твърд кашкавал (настърган)
300-400 мл сос Бешамел
сол, черен пипер, италиански билки и подправки - на вкус
Начин на приготвяне:
В съда, в който ще печете, сложете 3 листа лазаня. След това част от пилешкото месо, овкусете го със сол, пипер и други подправки по ваш избор. Отгоре подредете резени домати и парченца чушка. Поръсете с настъргания кашкавал. Сложете още един пласт лазаня е повторете продуктите в същия ред. Трябва да се получат 3 пласта.
Направете сос Бешамел. Залейте лазанята с него, поръсете отгоре с кашкавал и сложете да се пече 30-40 минути при 180 градуса.
Може да поднесете, след като изстине малко.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ХИП ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 125 г 6253
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г 6803
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как и колко да варим различните видове месо
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
- Тутманик
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Как правилно да замразим различните видове тесто
Коментари към Лазаня с плънка от пилешко и зеленчуци