Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Панирани маслини с плънка от три вида месо

Панирани маслини с плънка от три вида месо

от 27 яну 2016г.
Панирани маслини с плънка от три вида месо - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 60 големи зелени маслини
  • 100 грама свинско месо, мляно
  • 100 грама говеждо месо, мляно
  • 100 грама пилешко месо, мляно
  • 50 грама масло
  • 1 супена лъжица зехтин
  • 1 супена лъжица сол
  • 2 чаени чаши вода
  • 1/2 малък морков, нарязан на ситно
  • 1/2 малка глава лук, нарязана на ситно
  • 1/2 стрък от целина, нарязан на ситно
  • 80 милилитра сухо бяло вино
  • щипка индийско орехче
  • сол и черен пипер на вкус
  • 1 жълтък
  • 1 цяло яйце
  • 50 грама пармезан, настърган
  • 100 грама брашно
  • 50 грама галета
  • зехтин или олио за пържене

Начин на приготвяне:

  • Използвайте нож, за да отстраните костилките на маслините, изрязвайки месото под формата на спирала. Готовите маслини потопете в купа с 2 чаени чаши вода и 1 супена лъжица сол.

  • Загрейте маслото и зехтина в голям тиган на средно силен огън.
  • Задушете морковите, лука и целината за около 5 минути.
  • Добавете свинското, говеждото и пилешкото месо и гответе още 5 минути, като разбърквате периодично.
  • Залейте с бялото вино и подправете с индийско орехче, сол и черен пипер.
  • Оставете сместа да къкри около 10 минути, прехвърлете я в кухненски робот и пасирайте до гладка паста.
  • Добавете яйчния жълтък и пармезана и отново пасирайте. Ако плънката е прекалено мека и трудно оформяте топчета, я поставете в хладилника, за да стегне.
  • Вземете 1/2 чаена лъжичка от плънката и оформете топче. Увийте го с маслината и притиснете леко, за да я прикрепите плътно. Повторете с останалите маслини.

  • В малка купа разбийте яйцето с щипка сол. Пресипете брашното и галетата в 2 малки купи.
  • Загрейте зехтина в тиган на средно силен огън. Количеството трябва да е достатъчно, за да плуват маслините в него.
  • Потопете всяка маслина в брашно, яйце, галета, отново в яйце и галета.
  • Пържете ги около 1 минута , като ги обръщате внимателно. Не препълвайте тигана, тъй като температурата ще се понижи значително. Ако започнат да покафеняват твърде бързо, намалете силата на котлона.
  • Извадете панираните маслини с помощта на решетъчна лъжица и ги оставете върху домакинска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
  • Поднесете ги топли!

Приятен апетит!

Още по темата:
  • Френски питки с богата плънка от меса и сирена Френски питки с богата плънка от меса и сирена
  • Лазаня с плънка от пилешко и зеленчуци Лазаня с плънка от пилешко и зеленчуци
  • Виенски шницел с кашкавалена плънка Виенски шницел с кашкавалена плънка
  • Кашкавалки с крема сирене и пилешка плънка Кашкавалки с крема сирене и пилешка плънка
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв.

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв.

ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
850.00лв.

ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34

Безплатна доставка за България!
ОЛИВИА БАЛСАМ ЗА СУХА КОСА С РАПИЦА И АРГАН 300 мл
19.90лв.

ОЛИВИА БАЛСАМ ЗА СУХА КОСА С РАПИЦА И АРГАН 300 мл

БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 6.52 БОЖОЛЕ
8.10лв.

БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 6.52 БОЖОЛЕ

ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ МЕНОПАУЗА
79.30лв.

ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ МЕНОПАУЗА

Коментари към Панирани маслини с плънка от три вида месо

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Панирани маслини с плънка от три вида месо
    www.framar.bg 
    на 03 July 2025 в 22:37
    Коментирайте "Панирани маслини с плънка от три вида месо"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Как и колко да варим различните видове месо
  • Костилките от маслини прочистват червата
  • Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
  • Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
  • Пилешки дробчета с лук
  • Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
  • Салата от маслини и лук
  • Пълнени постни чушки
  • Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
  • Пълнени сурови чушки с извара, сметана и чесън
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Трансглутаминаза – идеалното лепило за месо

преди 119 дни, 59 мин.

Пилешко месо със салмонела в магазините! Как да сме сигурни какво купуваме?

преди 2036 дни, 10 часа и 20 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 6 дни, 6 часа и 48 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 7 дни, 23 часа и 29 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 20 дни, 6 часа и 20 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 20 дни, 13 часа и 21 мин.
Всички

АНКЕТА

Какво би задържало младите лекари в България?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Непоносимост към месо – възможно ли е тялото да „забрави“ как да го усвоява Непоносимост към месо – възможно ли е тялото да „забрави“ как да го усвоява

Непоносимост към месо – възможно ли е тялото да „забрави“ как да го усвоява

от 21 март 2025г. Прочети повече
Маслина (европейска) Маслина (европейска)

Маслина (европейска)

от 15 апр 2024г. Прочети повече
Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица) Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)

Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)

от 22 фев 2024г. Прочети повече
Зехтин - естествен продукт за здраве и красота Зехтин - естествен продукт за здраве и красота

Зехтин - естествен продукт за здраве и красота

от 12 дек 2022г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ДАРОВИТА КОНОПЕНО СЕМЕ БЕЛЕНО 200 г

ЛЮКСЕОЛ ЧАЙ Ф-Р РАСТЕЖ КОСА * 30 337925

ЛЮКСЕОЛ МАСЛО СУХО КОСА/ТЯЛО 100мл 335419

КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 6 G ЗЛАТИСТО ТЪМНО КЕСТЕНЯВО

БЕТИНА БАРТИ СВЕЖА МЕНТА ДУШ ГЕЛ 500 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КЛИМАТИЦИ - РЕФРЕШ ЕЪР - 500 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 юли 2025г. в 17:45:48

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КЛИМАТИЦИ - РЕФРЕШ ЕЪР - 500 мл

Коментар на: Дамян Стоянов от 03 юли 2025г. в 17:15:49

Задължително ли е да купите подарък на лекуващия лекар/персонала след изписване от болницата?

Коментар на: Дафи от 03 юли 2025г. в 16:33:57

Ревматоиден артрит

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 юли 2025г. в 16:11:03

СОДА ЗА ПИЕНЕ таблетки * 30 НИКСЕН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 юли 2025г. в 16:09:18
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival