Виенски шницел с кашкавалена плънка

Необходими продукти:
4 големи свински пържоли
1 чаена чаша брашно (или по-малко, зависи от големината на пържолите)
1 чаена чаша галета
2 яйца
8 тънки парчета кашкавал (може да използвате топено сирене)
сол и смлян черен пипер на вкус
царевично олио за пържене
Начин на приготвяне:
Начукайте добре свинските пържоли, подправете ги със сол и смлян черен пипер на вкус, след което оваляйте в брашно от двете страни.
Разбийте яйцата и потопете в тях месото.
Следва овалване в галетата.
Сложете по две тънки парчета кашкавал или топено сирене в средата на всяка пържола.
Сгънете на две и приберете в хладилника за половин час.
След това сгорещете мазнината и изпържете в нея шницелите от двете страни.
Когато се запържи повърхността, намалете температурата и нека се приготвят на бавен огън, за да не остане вътрешността сурова.
Поднесете веднага, докато плънката се разтича апетитно.
Да ви е вкусно!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Как и колко да варим различните видове месо
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свински пържоли с пресни картофи на фурна
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
- Кашкавален сос Бешамел
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
Коментари към Виенски шницел с кашкавалена плънка