Кюфтенца от макарони и кашкавал

Необходими продукти:
- 300 грама макарони
- 200 грама настърган кашкавал
- 100 грама сирене фета
- 100 грама тортила чипс
- 2-3 яйца
- сол на вкус
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Сварете макароните в подсолена вода, прецедете и сипете в намаслена тавичка, поръсете с кашкавал, сирене и запечете във фурната за 10 минути на 200 градуса. Разбъркайте, с помощта на лъжичка оформете топки, охладете ги в камера за час.
Разбийте яйцата, смелете чипса в блендер, потопете кюфтенцата и в двете смеси и изпържете на маслена баня. Поднесете топли със сос по избор.
Добър апетит!
Източник: www.foodiecrush.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Запеканка от макарони с пилешко месо и сос бешамел
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Макарони на фурна със зеленчуци и шунка
- Двуседмична диета с паста
- Класически италиански кюфтенца върху канапе от спагети
- Запечени макарони с колбас, маслини, пармезан и ароматен сос
Коментари към Кюфтенца от макарони и кашкавал