Кюфтенца от макарони и кашкавал
Необходими продукти:
- 300 грама макарони
- 200 грама настърган кашкавал
- 100 грама сирене фета
- 100 грама тортила чипс
- 2-3 яйца
- сол на вкус
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Сварете макароните в подсолена вода, прецедете и сипете в намаслена тавичка, поръсете с кашкавал, сирене и запечете във фурната за 10 минути на 200 градуса. Разбъркайте, с помощта на лъжичка оформете топки, охладете ги в камера за час.
Разбийте яйцата, смелете чипса в блендер, потопете кюфтенцата и в двете смеси и изпържете на маслена баня. Поднесете топли със сос по избор.
Добър апетит!
Източник: www.foodiecrush.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА СТОЙКА ЗА СУШЕНЕ НА ПРЯСНА ПАСТА APM002
ЛАЙКА МОТОР ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Запеканка от макарони с пилешко месо и сос бешамел
- Паста орзо със зеленчуци
- Макарони със сирене чедър, масло и прясно мляко
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
Коментари към Кюфтенца от макарони и кашкавал