Кошнички от бекон с кайма, гъби и кашкавал

Необходими продукти:
- 200 грама нарязан фино бекон
- 250 грама овкусена кайма
- 100 грама кашкавал, нарязан на кубчета
- няколко стръка пресен магданоз
- 70 грама мариновани печурки
- сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Пригответе и намажете със зехтин форма за мъфини. Сложете по резенче бекон във всяко отделение и от каймата оформете топчици. В средата на всяка поставете по парченце кашкавал и няколко мариновани гъби.
Завийте добре от всички страни и разпределете каймата във всяка форма, така че да бъде обвита в бекона. Загрейте фурната на 180 градуса и запечете за 40 минути.
След готовност охладете кошничките, извадете ги от формите и подредете в чиния. Поръсете с нарязан пресен магданоз и подправете със сол и черен пипер. Поднесете и им се насладете.
Бон Апети!
Източник: healthyrecipesblogs.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Руладини с бекон на фурна
- Панирани шницели от кайма
- Запеканка от кайма и патладжани със сос Бешамел
- Кюфтeта в патладжан (Ислим кебап)
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Сирене в бекон на скара
- Кошнички от кайма с плънка от кашкавал, сметана и копър
Коментари към Кошнички от бекон с кайма, гъби и кашкавал