Консервиран боб с бекон в доматен сос

Необходими продукти:
200 грама консервиран боб
100 грама бекон
250 милилитра доматен сос (или 100 грама доматено пюре, разредете го с вода)
зехтин на вкус
червен пипер, джоджен, босилек или други предпочитани подправки
Начин на приготвяне:
Сгорещете зехтина и в него изпържете консервирани боб и нарязания на парчета бекон. След това налейте доматения сос и добавете подправки на вкус. Оставете ястието се задушава за кратко, след което може да поднесете.
Добър апетит!
Снимки: koolinar
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Гарнитура от консервиран пържен боб с лук и кашкавал
- Запечен боб с наденица и чесън
- Чай от бобени шушулки при диабет
- Боб с телешко, моркови и лук
- Свалете кръвната захар с обикновен фасул
- Запеканка от боб и кафяв ориз с доматено пюре, чесън и риган
- Зеленият боб забавя развитието на ракови клетки
- Подсилете имунитета си с тиква и зелен боб
- Печен боб с бекон със сос Уорчестър
Коментари към Консервиран боб с бекон в доматен сос