Боб с телешко, моркови и лук

Необходими продукти:
- 2 супени лъжици олио
- 900 грама телешко месо, нарязано на парчета с големина 2-3 сантиметра
- 2 чаени чаши лук, нарязан на ситно
- 2 чаени чаши моркови, нарязани на филийки
- 4 скилидки чесън, пресовани или настъргани
- 2 чаени чаши вода
- 1 1/2 чаена лъжичка сол
- 1 чаена лъжичка черен пипер
- 1 чаена лъжичка сух джоджен
- 1/2 чаена лъжичка сух градински чай
- 4 дафинови листа
- 4 чаени чаши телешки бульон
- 450 грама боб от консерва, отцеден
Начин на приготвяне:
- Загрейте 1 супена лъжица олио в голяма тенджера на средно силен огън.
- Добавете телешкото месо и разбъркайте, за да се запечата от всички страни. Ако е необходимо, работете на партиди.
- Прехвърлете хапките в голяма купа и добавете в тенджерата втората супена лъжица олио.
- Задушете лука, морковите и чесъна за около 5 минути.
- Върнете месото в тенджерата и добавете водата, солта, черния пипер, джоджена, градинския чай, дафиновите листа, бульона и боба.
- Разбъркайте и оставете яхнията да къкри в продължение на 1,5-2 часа или до пълна готовност на телешкото месо.
- Извадете дафиновите листа, разсипете в купички и поднесете.
Приятен апетит!
Снимки: shewearsmanyhats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
СУИС ЕНЕРДЖИ ТАЙНАТА НА БАЛЕРИНАТА СТЪПКА 3 БАЛАНС капсули * 14
НовЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С УСПОКОЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
СУИС ЕНЕРДЖИ КОМПЛЕКТ ТАЙНАТА НА БАЛЕРИНАТА СТЪПКА 1 ДЕТОКС капсули * 14 + СТЪПКА 2 СЛИМ капсули * 45 + СТЪПКА 3 БАЛАНС капсули * 14
НовЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Бобови култури
- Боб с пилешко месо
- Телешко със сушени сини сливи и картофи в гърне
- Френска яхния с гъби и телешко - Бьоф бургиньон
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Запечен боб с наденица и чесън
- Боб на фурна с домати и спанак
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Как и колко да варим зърнените и бобовите храни
Коментари към Боб с телешко, моркови и лук